Otuz Beşinci bölüm

3.2K 151 116
                                    


Romantik sahneleri hiç sevmememe rağmen sevgili okuyucum laydaalr için yazdığım bölümü ona hediye ediyorum
⭐️ tıklamayı unutmayın

Romantik sahneleri hiç sevmememe rağmen sevgili okuyucum laydaalr  için yazdığım bölümü ona hediye ediyorum ⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Malikaneye geri dönen Karmen ailesinin üyeleri salonda birikmiş , sessizce Canselin bir açıklama yapmasını bekliyorlardı. Cansel ağlamasını durdurmamış aklında ataberkin kanlı görüntüsüyle başını eğmişti.

"Bize bunu neden yapıyorsun Cansel ? Biz senin iyiliğin için çabalıyoruz . Her seferinde neden kaçıyorsun ? Bilmiyor musun seni düşmanlarımızdan korumak için kimliğini gizledik buna rağmen sen düşmanımıza sarılıyorsun ."

İzzet Karmen Cansel dışında salondakilerin hepsini gözünde haklıydı . Canselin hayatı için bu kadar çaba harcamalarına rağmen hiç kimseyi umursamıyordu .

Salonda sessizlik oluştu bütün gözler Cansele döndü .

"Eğer düzelmeye niyetli değilsen seni hastaneye yatırmak zorunda kalacağız Cansel . Aklını başına topla ."

"Bundan sonra bana ne istiyorsanız yapın . Artık hiçbirşey umrumda değil . Sizin gibi canilerin elinde bile ölsem umrumda olmaz ."

Cansel fazlasıyla öfkeliydi . Kendi ailesine hakaret edebilecek cesarete kavuşmuşken aklından geçen her kelimeyi korkusuzca söyleyebilirdi . Nasıl olsa sevdiği adam vurulmuştu belkide ölmüş . Onu hayata bağlayan hiçbirşey kalmamıştı .

"Düzgün konuş , karşıdaki insanlara azıcık terbiyen olsun ."

Bu sefer atılan Mine olmuştu .

"Kimseye saygılı olmayacağım ben . Siz benim hayatımı mahvederken saygı nedir biliyor muydunuz da size karşılık vereyim ."

"Cansel !"

Barın annesini koruma iç güdüsüyle sesini yükseltti . Sinirle annesinin kollarından kurtularak ayaklanan Cansel öfkeyle her bir aile üyesine teker teker baktı . Barında uzun tuttuğu kin dolu gözlerini bir süre çekmedi , tiksinileceksine inceledi , Ataberki vurduğu elini kesmek istedi. Öfkesine mani olamıyordu .

Buraya ait olmadığını hissetti , Karmen olmadığını . Çünkü karşısındaki her göz hırs ve öfkeyle bakıyordu adeta sanki hepsi bir güç timsali gibiydiler . Kendi ailesinden olana bile acımayacak kadar Karmenlik işlemişti bedenlerine .

"Cansel torunum . Bize karşı gelerek hiçbirşey elde edemezsin . Sakinleş biz seni onların elinden kurtardık . Sana acı çektirmelerini engelledik ."

İzzet daha uysal davranarak olayı toparlamaya çalışıyordu .

"Hayır onlar bana asla acı çektirmedi . Siz beni kurtarmadınız beni zindana attınız . Sevdiğim herşeyi herkesi elimden aldınız ."

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now