Elli birinci bölüm

3.5K 155 377
                                    

100k ya özel bölüm 🥳
Hüzünlü bir müzik koydum nedenini sonunda anlarsınız 😏
⭐️ tıklamayı unutmayın

100k ya özel bölüm 🥳Hüzünlü bir müzik koydum nedenini sonunda anlarsınız 😏 ⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



İki gün sonra..

"Karar ! Sanık Ferda Karmen kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçunun para cezasına çevrilmesine ve
Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı satmaktan, satışa hazırlamaktan , başkalarına vermekten , sevkini gerçekleştirmekten , nakletmek , depolamak , satın almak , kabul etmek ve bulundurmaktan yirmi yıl hapis cezasına çarptırılmıştır . "

(Sıçtı)

(Bu arada ben ceza hukuku bilmiyorum hayali olarak yazıyorum )

Hakim kararını açıkladı , katıp kararı yazdı. Mahkeme salonunda bir anlık sessizlik oluştu . Tutulan nefesler verildi ve sertçe yutkunuldu. Karmen ailesi bekledikleri kararla soğukkanlılığını korurken , sanık kürsüsünde bilekleri kelepçeli Ferda hayal kırıklığı ile mahvolan hayatının ağırlığıyla başını eğdi . Bundan sonra sadece nefes alarak yaşayacağına dair itiraz etmedi . Kollarına askerler girerken son kez onu bu hale mahkum eden babasına baktı . İfadesizdi İzzetin yüzü , duygusuzdu bakışları . Kızına acıması yokmuş gibiydi . Halbuki  Zenginliğine ve güçlülüğüne güvenirken kızını bile kurtaramamıştı güvendikleri. Aklımda bir plan var diyen yaşlı adam harekete bile geçmemişti . Son kez babasına bakan Ferda , babasından ikinci darbeyi yemişti. İlki Canselin babasını öldüğü için ikincisi ise şimdiydi .. çaresizce kaderine mahkum ettiği için Bir gün ölümünü sevinerek izlemek istediği babasından iki darbe yemişti bu şekilde .

"Anne.."

Canselin seslenişiyle , hüzünlü gözlerine baktı Ferda , gülemedi kızına, herşey düzelecek , annen gelecek diyemedi . Çünkü ölüme gidiyordu.. özgürlüğü alınıyordu.. bir karmenin özgürlüğü elinden alınırsa o Karmen ölürdü. Kızı için Babasının karşısında durmaktan bile aciz olan Ferda , kızına yine sessiz kalarak yürümeye devam etti . Bütün karmenlere teker teker bakarak salondan çıkarıldı .

Birkaç adım attı, salonun açık kalan kapısından bir ses duyuldu . Bu ses izzetindi.

"Seni kurtaracağım kızım ."

Ferda hızla geriye döndü , salonun kapısında İzzeti gördü. Umutla bakan babasını gördü Ferda . Bu sözlere inanmak güçtü .. İzzetin ferdayı özgürleştirmesi güçtü . Bir tepki vermeden askeri araca bindirilmek üzere adliyeden çıkarıldı .

Geride ne yapacaklarını bilmeyen Karmen ailesi kalmıştı . Ferda hapishaneye giderken geride elleri kolları bağlı ailesine bunu yapanı bulmak için can atan Karmenler kaldı.

"Dede.. ne olacak şimdi ?"

Soran Sıraçtı. İzzetin bakışları hala kızının gittiği koridordaydı . Bir çocuğunu toprağa vermişti , birinide dört duvara hapıs etmişti . İyice yaşlanan bedeni ailesinin güvende olduğuna şahit olmadan gitmemeliydi .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now