Yedinci bölüm

9.2K 387 106
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐️ tıklamayı unutmayın

'İşte Sıraç Karmen.. anlatmaya gerek yok.'

~~~~~~~

"Sana dediğim işi yaptın mı?"

Sıraç karşısındaki deri koltuğa dik bir şekilde oturmuş avukatı Koray'a bakmayı kesip koltuğundan kalkıp dosyaların olduğu büyük ahşap kitaplığa doğru yaklaştı .

"Evet Sıraç bey , dediğiniz gibi İclal kılıça Kendi gemisini batırttırdık."

Sıraçın sırtı Koray'ın cevabıyla daha da dikleşirek kazanma hırsı kabardı. Yüzünde minik bir gülümsemeyle yeni oluşturlan Dosyayı alıp masaya geri döndü .

Koray'ın onay bekleyen bakışlarına 'Aferin' dercesine başını sallayarak cevap veren Sıraç dosyanın kapağını açtı.

Karşısına çıkan resime anlamadığı bir şekilde bakarken , neden bu dosyayı her açtığında bu kadının yüzünü incelediğini kendine sordu ve bir cevap bulamadı .

Kadına güzel olduğu için değilde bakma isteği duyduğu için takılı kalmıştı. O geceki bakışlara hiç benzeyen bakışları resimde gülümseyen gözlerle bakıyordu.

Sayfayı çevirip kimlik bilgilerine bakmadan başında tarihin olduğu bilgisayar yazısını okumaya başladı.

'Karakola gitti ve şikayet etti..'

Sıraç içinden okuduğu yazıyla hızlıca Koray'a baktı . Koray bir anda Sıraçın sinirli bakışlarıyla karşılaşında öksürdü. Sıraçın gözlerine uzun süre bakabilme cesaretini hiç bir zaman kendine bulamamıştı Koray ve bu yüzden her zaman yaptığı gibi başını eğdi.

"Koray.."

Konuşmasına devam edemeden kapının çalınmasıyla sözünün kesilmiş olmasına sinirlenerek sırtını koltuğa yaslayarak gir komutunu verdi .

Odaya çekinerek giren Sıraçın özel işlerini yapan adamı Ünal eli karnında Koray'ın önündeki minik masanın önünde durdu .

"Sıraç bey.."

Sıraç ünal bakışlarından diyeceği şeyi anlayıp Koray'a döndü . Koray Masadaki dosyaları toplayarak ayağa kalktı .

"Polis hallettim Sıraç bey . O işte ortadan kalktı ."

Sıraçın aklından geçirdiği Sorunun cevabını alan Sıraç Koray'a gururla baktı .

"İyi iş yaptın Koray . Bir kaç gün muhasebeden alacağın zarfla kendine tatil yap ."

Koray alacağı parayı düşünerek mutlulukla kafasını eğdi ve odadan çıktı . Koray Sıraçın Hukuki işlerini yaptığı için yüklü bir miktarda para aldığı halde her zaman yaptığı polisin şikayet tutanağını ortadan kaldırmasına ek para alması onu mutlu etti. Sıraçın bu dosyaya fazlasıyla önem vermesine akıl veremeden işine geri döndü .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now