Yirmi ikinci bölüm

4.9K 251 134
                                    

 ⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐️ tıklamayı unutmayın

Karşımdaki adamın gözlerine gözlerimi dikecekken bir anda elektriğin gelmesiyle sarı ışık odayı kapladı. Gözlerim sarı ışıkla kamaşarak karşımdaki yüze bulanık bakmama neden oldu .

Kalbimin sesi kulaklarıma kadar gelmeye başlamıştı. Yüzünü seçmekte zorlandığım adam kalbimi küt küt attırıp göğsümü ağırlaştırmıştı.

Ve ağzımda atan kalbim o geceki gözleri görmemle duracak gibi oldu . Bulanık görüntü gitti ve karanlık bakan bir çift gözle mıhalandım olduğum yere.

Sıraç Karmen .

Karşımdaki oydu . Herkesin Patron dediği oydu. Acılarımın sebebi oydu .

Karşımdaydı , karşısına çıkıp hesap soracağım adam . Korkmadan gözlerine bakıp konuşacağım adam. Ancak neden  boğazım düğümlenmişti ? Bu duyguda neyin nesiydi ?

"Sıraç Karmen !"

Zar zor çıkan sesimle sertçe bakan çehresi boşluğa düştü . Bir anlığına kaşları düzeldi çok sürmeden yine eski halini aldı . Sesim bu adamın yüzünün eski halini alması gibi kısıklaştı.

"O geceden sonra seninle böyle karşılacakmışız Güngör . "

Sesi o geceden farklı . Sinirle tıslayan bir ses değil , küçümser bir ton bu. Acıyarak bakan gözleri ve küçümseyen sesi .

Ben tutsak o elinde anahtar taşıyan bu şehrin kralı . Kolumda kelepçe kalbimde ağrı gözlerimde bu adam .

Ben çaresiz o ihtişamıyla güç saçan bir Patron. Acı saçan bir patron . Korku saçan bir patron . Neden bu kadar korkunç , ben neden bu kadar korkuyorum ?

Ben savunmasız o avladığı Ceylanı yemeyip eziyet eden bir Kaplan. Acımasız bir kaplan ve en önemlisi oyun oynamayı seven bir kaplan .

Herşeyin bittiğini sandığım zaman aslında yeni başlangıçtan bir haber mişim . Bitti dediğim anda başlamış ya herşey . O geceden sonra aylar geçmesinin ardından yine karşı karşıyayız .

Ben bu sefer ablakça değil korkarak bakıyorum . O bu sefer sinirle değil öçle bakıyor .

Titrediğimi hissedip bir süredir gözlerimi alamadığım gözlerin bana acımasını izlememek adına kafamı eğdim . Titrediğim belli olmasın diye kendimi sıkmaya başladım . Ne kadar acizdim ben . Kapana kısılmıştım.

"Benden ne istiyorsun ?"

Tek merak ettiğim şey buydu ? Herkese sorduğum ama cevap almayı başaramadığım soruyu bu sefer soruyu sordurtan adama sormuştum. Bir cevap alabilecek miydim , bu sefer ?

"İstediğim çok şey var Güngör Ancak bir hiçten istediğimi alabilir miyim ?

Benim bir cevaba ihtiyacım var onun istediği bir şey . Ben cevabımı onda arıyorum , o istediği şeyi bende mi arıyor?

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now