Kırk üçüncü bölüm

3.4K 147 203
                                    

61K
⭐️ tıklamayı unutmayın

61K ⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gömleğinin düğmesini iliklemeyi bitiren Sıraç kravat takmadan ceketini dolaptan aldığı gibi odadan çıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Gömleğinin düğmesini iliklemeyi bitiren Sıraç kravat takmadan ceketini dolaptan aldığı gibi odadan çıktı . Mutfağa inerek ceketini sandalyeye bıraktı , Gülsüm'ün doldurduğu kahveden bir yudum alarak tabletten haberleri okudu . Hala Dün akşam Besranın garip hareketlerine ve birden korkmuş yüzü aklındaydı. Ona hayatını adadığı şeyi söylemesine rağmen Besra buna tepki vermeden sadece arkasındaki yere korku dolu bakışlar atmıştı . Sıraçta dönüp baktığında kimseyi görememiş ardından besranın bir anda kapıyı açıp koşar adım bahçeye çıkmasını şaşırarak izlemişti . Mine'nin adamı Ömer'in arabasına titreyerek binip Sıraça bile bakmadan malikaneden ayrılmıştı .

Besra'ya birşey olmuş olmalıydı . Belkide Sıraç , psikolojisini bozmayı başarmıştı . Buna güldü . Tableti masaya bırakarak bir yudum daha aldı kahvesinden . Besranın tırlatması işine gelirdi tabi , çünkü hem ruhen hemde bedenen zarar vermek istiyordu ona .

'Daha kötü Ne yapabilirsin ?'

Küstahça söylenmiş bu sözler Sıraçı dahada dellendirmişti . Ruh hali saniyelik değişen Besra'ya ne dediyse ne yaptıysa semsert bir duvar gibi karşısında dim dik durmayı başarmıştı . Son zamanlarda da fazlasıyla düşünmeden konuşur olmuştu . Kaybedecek birşeyi yokmuşcasına yürek yemişti .

O çok sevdiği arkadaşını bile komalık etmesine rağmen annesinin kaçırılıp işkence görmesine rağmen hala korkusuzca konuşmasına sinir olmadan duramıyordu Sıraç . Özellikle güvenip arkasına saklandığı biricik Gedizini ortadan kaldırdıktan sonra bile saklanacak delik bulmuş olmalıydı .

Daha Ne yapmalıydı Sıraç . Başka nasıl acı çektirebilirdi Besra'ya ?

Kahve fıncanını masaya koyarak mutfağın tek ışık kaynağı olan pencereye döndürdü başını .

'Ne yapmalıyım ? Besra'ya acı çektirecek daha Ne yapmalıyım ?'

Boşluğa savrulan sözcüklere bir cevap şimdilik yoktu . Şimdilik ertelediği şirket işlerine dönmesi lazımdı , boş olduğunda Besra'yla tekrardan ilgilenecek , fazla uzamış dilini kesecekti .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now