Kırk ikinci bölüm

3.1K 159 234
                                    


Multi:Sıraç 🔥
⭐️ tıklamayı unutmayın
•İyi okumalar

Multi:Sıraç 🔥⭐️ tıklamayı unutmayın•İyi okumalar

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Geçmiş

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Geçmiş.. geçmiyordu..bitmiyordu . Bir yandan geçmişin intikamını almak için savaşan bir adam vardı diğer yandan geçmişi yüzünden acılar içinde boğulan bir kadın. Geçmiş ikisininde hayatlarının tam da merkeziydi . Geçmek bilmeyen anılar ikisinide en derinden yaralamayı başarmıştı . Ve uzunca bir sürede yaralarına merhem olamayacaklardı. Tek ortak yönleri geçmişin anıları olsa bile onlar asla birbirlerine iyi gelmeyeceklerdi.

Besra nefesini tutmuş gözleri Sıraçı bile görmeyecek bir halde sadece Sedat'a baka kaldı . Geçmişte en büyük eziyeti vermiş adamdan gözlerini çekmedi. Korkarak titreyen yaşlı gözler özlemle bakan kötü gözlerle birleşti . Korkan Besra , dimdik durmaya çalışıyordu , Sedatsa sabahki şaşkınlığını atamamışa benziyordu . Beş yıl boyunca izini bulamadığı güya aşık olduğu kızı bir anda görmesinin şaşkınlığı üzerindeydi . Özlememişti Sedat , sadece büyük bir kini vardı . Artık Besra'ya sahip olma iç gücüsü hırsa dönüşmüştü çünkü . Ve besranın ondan ne kadar küçük olmasını umursamadan geçmişte yapamadığını şimdi yapmak istiyordu . Besranında korkusu buydu işte . Böylesine iğrenç bir adamla aynı ortamda bulunmak bile içini dağlıyordu .

Holde oluşan sessizlik huzursuzluk verici bir hale bürünürken Sıraç Besra'nın garip bakışlarına bir anlam veremeden sessizliği bozdu .

"Neler oluyor Dede?"

Açıklamayı Evin büyüğünün yapmasını istedi .

İzzet oflyarak hala besranın arkasında saklanan Torununa öfke dolu bakışlar atarak Sıraça bir cevap verdi .

"Canseli çıkartma kararı aldık fakat Cansel Besra'ya koştu. Besra'yı bu kadar sevdiğini bilseydik daha önce getirirdik malikaneye .."

Sıraç Hala besranın neden malikanede olduğunu bilmediği için Besra'ya yönelik soru soracağı zaman Canselin bağırmasıyla sustu .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz