Yirmi Altıncı Bölüm

5K 191 308
                                    


15 ve 16K 🌕
Multideki videoyu açıp okumayı unutmayın💜
⭐️ tıklamayı unutmayın

15 ve 16K 🌕Multideki videoyu açıp okumayı unutmayın💜⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nerede , ne zaman kendini kaybettiğini bilmeyen Sıraç bütün vücudunu ele geçiren sinirle olduğu yere sinip kalmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nerede , ne zaman kendini kaybettiğini bilmeyen Sıraç bütün vücudunu ele geçiren sinirle olduğu yere sinip kalmıştı .

Bu her zamanki haliydi ; sinirli olmak ancak bu sefer sinip kalmasının başka bir nedeni vardı . Oda ; Güngör'ü ellerinden kaybetmek .

'Ölümün ertelendi Güngör '

Bu sözlere sarf edip çekip gidişinin ardından birkaç saat geçmişti ve bu gece asla bitmeyecek gibi gözüküyordu . Kendi evine gelmiş boş evde dolanıp sinirini nereden çıkartacağını karar verirken kendini bir koltuğun üzerine atıp Besranın 'bundan sonra herşeyi yapabilirim 'diyen bakışlarını düşünür olmuştu .

Onu vurmayı o an çok fazla istemişti , başta herşey gözdağı vermek içinde ancak Besradan silah çıkartıp kafasına dayayacağını hiç beklememişti .

Bu güne kadar silahını doğrultulu hiç kimse kafasına silah dayayıp 'Kendine ölümü sadece kendi bahşedebileceğini ' söyleyen olmamıştı .

Besra farklıydı . Hayatında geçip giden kadınların aksine çok farklıydı . Ve Sıraç hiç farkına varmadan bu farklılığa bağlanmaya başlamıştı . Bu bağ aşk değildi bir amaç uğruna bağlanmıştı ancak , karmakarışık duygularına bir anlam veremezdik.

Şirket işleri , tersane , Bulgaristan , Karmen Malikanesindeki karmaşa , Parla ve Bar işleri , Kafenin sorunlarıyla meşgul bir adamken Şimdi sadece Besrayı düşünen onu nasıl alt edeceğine kafa yoran bir adam oluvermişti . Ve böyle bir adam dönüşmesine karşı çıkmaya çalışıyor , çalıştıkça daha da içine düşüyordu.

Geçmişin bedelini ödetmek için girdiği bu işte bedel ödemek zorunda olan Kendisi olmasına Gururuna yediremiyordu. Tutsak ilan ettiği Besra ya ne yaparsa yapsın asla boyun eğdirtmemesine sövüp duruyordu .

Bu nasıl bir kadındı böyle ? Ne parla gibi ne gözde ?

"Göngör gerçekte kimsin sen ? Babasının gizlediği kızı mı yoksa Korkusuzca karşıma çıkan kız mı ? Kimsin sen ?"

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now