Otuz üçüncü Bölüm

3.3K 168 97
                                    

40K 🔥
⭐️ tıklamayı unutmayın

Soğuk rüzgarlar herkesin arasından geçip gidiyordu  teker teker, aralığın son yağmuru hafifçe yağmaya başlamıştı 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Soğuk rüzgarlar herkesin arasından geçip gidiyordu  teker teker, aralığın son yağmuru hafifçe yağmaya başlamıştı  . Karmenlerin karşısında Besra , Besra'nın karşısında güçlü Karmenler vardı .

Mine Ve Sıraç dışında Besra'yı tanımayan diğer aile üyeleri Besra'nın karşılarına dikilmesine bir anlam veremedi . Sıraç rüzgarın etkisiyle bozulan saçlarını düzelterek bir kez bile olsun Besranın gözlerinden çekmediği yırtıcı bakışlarını daha yakından gönderirken . Besraya yakın olmasında mıdır bilinmez ona olan öfkesinin yok olduğunu hissediyordu . Sanki buraya Canseli almak için değilde karşısında kumral saçları yüzüne değdikçe onları sinirle geriye atan kadını görmek için mi gelmişti bunun cevabını veremiyordu . Ne kendine ne de acı çektirdiğini kadına .

Bu sefer daha farklı olabilirdi Sıraç baktığı kızın duruşunun bu sefer daha farklı olduğunu anlayabildi . Aylar önceki korkak kızın bitkin omuzları şimdi dimdik duruyor sürekli kaçırdığı bakışlarını kaçırmıyordu . Semsert duruşu Sıraçın Duvarına her çarptığında Sıraç bunu en içerden hissedebiliyordu. Besranın bir anda değişen hali onu etkilemeyi başarmıştı .

"Cansel nerede Güngör ? "

Besra , Sıraç sesinin her tonuna aşikar olan kulaklarının çınladığını hissetti . Duymak istemiyordu bu sesi . Kulakları aşikar olsun istemiyordu . Onca zaman aralarındaki huzursuz hissettiren duyguyu her an Sıraçın karşındayken duyumsamak istemiyordu.  Neden bir bir türlü istediğini yapamıyordu ?

Sıraça verecek bir cevabı olmasına rağmen sustu ve bakışlarını Mine'ye çevirdi , mine nin kaşları onu uyarırcasına havaya kalktı. Sus diyordu kadın , Besra susuyordu zaten . Konuşacak çok şeyi varken hep susuyordu , susturuluyordu .

"Torunum nerede Küçük kız ?"

Konuşan Dede Karmen İzzetti . İzzet Besra'yı tanıyordu Sıraç bundan aylar önce bütün planlarını İzzete anlatmıştı . Ve Sıraçın yapacaklarında dedesinin gerekmesi bile onayı vardı .Besra ilk defa duyduğu sesle ona döndü . Sıraçı anımsatan bir hali vardı İzzetin , bakışları onun gibi sert ve gergindi . Sesi Sıraçtan daha kalındı .

Canseli söylememeliymiydi bilmiyordu , Annesinden bashsetmelimiydi hiç bilmiyordu .

"Cansel... yukarıda ."

Melek dayanamayıp söylemesiyle Besra hayretle ona döndü . Her ne kadar yukarıda olduğunu bildikleri halde soruları formaliteden di Meleğin sessiz kalması gerekirdi.

"Onu alın !"

Sıraç arkasındaki Talha'ya seslendiğinde Besra yeni fark ettiği Talha'ya garipseyerek baktı . Bu adamı tanıyordu , çok yakından tanıdığını hissediyordu. Bu adam anılarında Sinan gerçekte Talha olan bir adamdı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now