Otuz Altıncı bölüm

3.2K 157 102
                                    


Bu bölümde geçmişi öğreneceğiz gençler , yazdığım olayı yanlış anlayarak hemen atılmazsanız çok sevineceğim .
⭐️ tıklamayı unutmayın

Gitmeli miydi , kalmalı mı ? Sarılıp bırakmamalı mıydı , kaçmasına izin mi vermeliydi ?  Koltuğun üzerinde bitkin ve baygın bedeni bırakıp gitse içindeki izdiraba ne cevap verecekti ?Kalsa karşısında besrayı ömrünün sonuna kadar korumayı and içmiş...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Gitmeli miydi , kalmalı mı ? Sarılıp bırakmamalı mıydı , kaçmasına izin mi vermeliydi ? Koltuğun üzerinde bitkin ve baygın bedeni bırakıp gitse içindeki izdiraba ne cevap verecekti ?Kalsa karşısında besrayı ömrünün sonuna kadar korumayı and içmiş adamla yüzleşmek zorundaydı . Sıraç artık yorulmuştu , yüzleşmek aynı olayı defalarca anlatmaktan yorulmuştu , elle tutulur bir sonuç istiyordu artık. İntikam diye tutturması bu yüzdendi , aynı olayı bir daha anlatamayacaktı çünkü , olay en başından silip atacaktı . Olayı sonuca bağlayacaktı .

Böylelikle babasının ruhu şad olacaktı , toprağın altında bir zamanlar yanık olan beden rahata kavuşacaktı . Sıraçın tek istediği buydu , Besra'ya acı çektirince istediğini yerine getirmiş oluyordu .

Babasının katiline acı çektirerek intikam alıyordu ...

"İstediğin kadar koru Gediz , sen çabalasanda Besra Her zaman benim ayağıma gelecek . Boşuna çabalama !"

Yeni yıl yeni bir sayfa demekti fakat Sıraç o sayfayıda karalamak için çabalıyordu .

"Senin boş sözlerini dinlemeyeceğim Sıraç , çık git bu evden Besra'yı ne hale getirdin daha fazla burada duramazsın ."

Gediz Sıraçın yanından geçerek besranın hemen önünde durdu . Sıraç dişlerini sıkarak ona döndü .

"Beni hiçbir kuvvet buradan çıkaramaz !"

Gediz buna gülerek cebindeki ikiye katlanmış kağıdı çıkarttı . Gülmesi devam ederken kağıdı açarak Sıraçın görebileceği şekilde çevirdi . Sıraç kağıttaki resmi görünce beyninden vurulmuşa döndü .

Resimde Fısıltı Barın VİP salonunda tutuklanan bir kadına para veren Ünal vardı onların hemen yanındaysa Sıraç duruyordu. Bu resim fuhuşa ortak olduğunu gösteren kanıtlardan biriydi . Üstelik VİP salonda üst düzey güvenliğin olmasına rağmen bu resmin alınmış olması Gedizi üstün kılıyordu .

"Bu , besradan uzak durman için gerekli bir neden Sıraç , sana ne demiştim , oyun sırası bende ."

Sıraç öfkeyle Gedizi dinlerken kağıdı almak için hamle yaptı ve Gediz rahatça almasını izledi .

"Sen bu fotoğrafı nasıl çektin ?"

Sıraç farkına varmıştı artık , Gediz eski Gediz değildi , eski güçsüz zavallı gedizin yerini güçlü ve akıllı Gediz almıştı . Gediz bu fotoğrafla istediğini Sıraça yaptırdı .

"Meslek sırrı . "

Sıraç ne diyeceğini bilemedi duraksadı . Gedizin eline geçmemesi gerek bu kozla derbeder olacaktı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now