Kırk sekizinci bölüm

3.7K 174 234
                                    


80K🥳
⭐️ tıklamayı unutmayın

80K🥳⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Parlanın çığlığıyla mutfağa gelen Sıraç gördüğü manzara ile Besra'ya sözünü dinlemediği için sinirlensemi yoksa parla yerde olduğu için şaşırsamı bilemedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Parlanın çığlığıyla mutfağa gelen Sıraç gördüğü manzara ile Besra'ya sözünü dinlemediği için sinirlensemi yoksa parla yerde olduğu için şaşırsamı bilemedi . Fakat besranın Parlanın üzerine eğilerek söylediği sözlerle , aralarında iyi konuşmalar geçmediği belli oldu .

Besra her defasında değerinin nasıl olduğunu gösteriyor ve dile getiriyordu . Doğruydu Sıraç besrayı parayla alamazdı asla . Böylesine gururlu bir kadın parla gibi yapacağı iş olmayınca sarılacağı kapı olmazdı satılmak. Çok net bir çizgi çekmişti sıraçın takıldığı diğer kadınlarla kendi arasına . Besra kan gülleri gibi değildi , onu vazoda tutmak imkansızdı.

"Ne yapıyorsun Besra ?"

Sıraçın fazla yüksek çıkmayan ses tonuyla arkasını döndü Besra. Parlayla olan siniri püserken sıraça yakalandığı için endişelendi daha sonra bundan da vazgeçerek haklıca sırtını dikleştirdi .

"Hak edene ceza veriyorum , senden öğrendim ne de olsa ."

"Aşkım.. Besra bana vurdu ben Hiçbirşey yapmadım , kıskandı beni . Parasını gönderde gitsin artık."

Sıraçın onu kaldırması için ellerini uzatan parla , yalandan alt dudağını sarkıtarak üzgün numarası yapıyordu . Parlanın dediğine gözlerini devirdi Besra .

"Öyle birşey yok. Şu para mevzusunu açıp durma !"

Besra bu sefere sıktığı elleriyle avazı çıktığı kadar bağırdı . Salondaki gülüşme sesleri kesiliverdi , kulak kesildi .

"Sen odana git Besra ."

Sıraçın tepkisinin sadece bu oluşuna sinirlenmeden edemedi , Şuanda kıskanan kadın konumundayken bunu kabul ederek odasına gidemezdi . Hızla tepkisizce Parlaya bakan Sıraça bağırmaya devam etti .

"Ben seni kıskanmadım bu kadın gelip sürekli para vereceğini söyleyip durdu . Burada senin için olmadığımı söyle ."

Aralarında her ne geçtiyse umrunda değildi Sıraçın yalnızca Parlayı evden göndermeyi bekliyordu . Sorun çıkartan bir kadın olduğunu biliyordu , besranın haklı olduğundanda emindi . Tartışmanın evdeki arkadaşları görmeden sonlanması lazımdı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now