Bölüm 5

10.5K 1K 249
                                    

Medya özel Şaya için.

.......

Lohga'nın odayı değiştirmesiyle herkes duvarda asılı olan tabloya bakmıştı gelecek olan özeli öğrenmek adına.

Lohga herkes tabloya bakarken bana dönerek anlatmaya başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lohga herkes tabloya bakarken bana dönerek anlatmaya başladı. Bu özeli zaten tanıyordum. Kesitlerimde gördüğüm Anda'nın eşiydi. İsmi Khandı.

"Özel Khan ve yardımcısı Filia. Khan fiziksel savaşçı iken Filia büyü kullanıcısıdır. Kendisi Kisor ırkındandır. Ona zarar vermediğin sürece iyi biridir. Seninle birlik kurarsa da sadık bir ekip arkadaşıdır."

Fiona başını olumlu anlamda salladığında 'görünüşüne aldanma Atalante' dedi.

"Khan iyi biriydi. Onu ancak Anda gibi biri öldürürdü zaten. Kendisine dokunulmadığı sürece kimseye zarar vermez."

Moneta derin bir nefes aldıktan sonra 'neyse ki Khan geliyor' dedi. Yol boyunca da Bran olabilme ihtimaline karşı gergin olduğunu görmüştüm. Yine de Bran er ya da geç dirilecekti. Bunu biliyordu.

Elka derin bir nefes aldıktan sonra söze girdi.

"Onları öldürmeyeceksek kendi tarafımıza almalıyız. Bu şekilde sorun çıkmayacaktır. Fazla taraf biz olacağız."

Fiona başını olumlu anlamda salladığında Elka haklıydı. Fazla taraf olduğumuz vakit üstün sayılacaktık. Herhangi bir sorunda zaten bela olan öldürülürdü. Şimdi kimin ölüp kimin yaşayacağına karar veremezdim. Bu şekilde özellerle de sorun yaşamamış olurdum.

Binadan ayrıldığımızda Elka,Benza ve Abel evlerine döneceklerini söyleyerek yanımızdan ayrıldılar. Moneta ve Lisa da veda ettiğinde Hermia ve Menos'a döndüm. Bizde kalabileceklerini, bu saatte dönmelerine gerek olmadığını söylesem de ikisi de gideceklerini söylemişlerdi. Bakışlarım Azraile döndüğünde 'Azelyayı almalısın' dedim. Yeteri kadar Esya'nın yanında kalmıştı ve saat de çok geç olmuştu. Azrail başını olumlu anlamda salladığında ortadan kayboldu.

Egeria yanıma yaklaşarak kolumdan tuttuğunda 'yemekler çok lezzetliydi teşekkürler' dedi gülümseyerek. Bu kibar davranışına karşılık gülümserken 'her zaman beklerim' demiştim. Egeria biraz huzursuzca yerinde kıpırdandığında aniden konuyu değiştirdi.

"Okyanus özellerini öldüreceğim biliyorsun."

Başımı olumlu anlamda salladığımda 'evet' dedim.

"Sen bu konuda ne düşünüyorsun?"

Egeria en başta kimsenin fikrinin umurunda olmadığını söylemişti ve diğer özellere de fikrini sormamıştı. Bana sormasına fazlasıyla şaşırmıştım. Bu konuda fikrimi soruyor oluşu da açıkçası beni çok memnun etmişti. Bu itibar gördüğüme işaretti.

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now