Bölüm 13

9.1K 1K 211
                                    

Ballar bölümleri oylamayı ve bölümlere yorum yapmayı unutmayın. Biliyorsunuz ki yayladayım. Bölüm yayınlamak için her gün dağın tepesine çıkıyorum resmen. Lütfen bana destek olun. Oy tuşuna basmak çok zor olmamalı. Seviyorum sizleri. ❤️
.....

Kapıda Maes ve yardımcısı Madorayı görmemizle olduğumuz yere çivilenirken onun hangi cesaretle buraya geldiğini merak ediyordum. Benza öfkeyle ayaklandığında kapıya koşarak Maes'in suratına yumruğunu geçirmişti. O kadar öfkelenmişti ki ne olduğunu anlamadan Maes yere serilmişti.

Benza öfkeyle dönüşüm geçirdiğinde kükremiş ve tekrar Maes'e atılmıştı. Madora Maes'i korumak için Benzaya saldırdığında Elka Benzaya yaklaşamaması için ikisinin arasına buzdan duvar örmüştü.

Hızla Elka'nın yanına geçtiğimde Fiona da dışarı çıkmış ve Maes'i uzaklaştırmak için ona doğru ilerlemişti. Bakışlarımı Azraile çevirdiğimde 'Maesi hemen gönder' dedim. Azrail başını olumlu anlamda salladığında Maes'e yönelmişti.

Elka Benza'nın yanına koştuğunda sakin olmasını söylüyordu. Ancak Benza Maesi gördüğünden beri çok öfkeliydi. Maes'in alayla bağırışını duyduğunda daha da öfkelendi.

"Koca ayı korkma, Elkanı almaya gelmedim."

Elka öfkeyle çenesini sıkarken Benzayı sakinleştirmeye çalışıyordu. Elka telaşla bana baktığında ağzını oynatarak 'Abel' dedi.

"O gelmeden gitmeli."

Başımı olumlu anlamda sallamış ve Maes'e yönelmiştim. Maes'in yanına ilerlediğimde Fionaya Elka'nın yanına gitmesini söyleyerek Maes'i yakasından tuttum.

"Buraya nasıl gelirsin?"

Maes sinirle gülerken Azrail onu tutuyordu.

"Herkesle barış yapmaya çalışıyorum."

Sinirle gülmesine karşılık güldüğümde 'oyun oynamayı kes' dedim.

"Öldürdüğün biriyle barış yapamayacağını biliyorsun. Sadece olay çıkarmaya geldin işte."

Maes çenesini sıkarken bana doğru adım attığında Azrail kollarından tutarak geri çekti.

"Ona yaklaşırsan ne olacağını biliyorsun."

Maes derin bir nefes aldığında 'siz bilirsiniz' dedi.

"Ben barış teklifinde bulundum ve çabaladım. Kabul etmiyorsanız savaştayız demektir."

Maes hızlı bir hareketle Azrailden kurtulduğunda Madora Azraile doğru kükreyerek dişlerini birkaç kez birbirine vurdu. Azrail Madoraya düz bir şekilde bakarken Maes geri çekilmesini söyledi.

Madora ve Maes geri çekilirken derin bir nefes aldım.

"Ortada bir savaş yok Maes. Barış teklifine güvenmiyorum. Sadece olay çıkarma yeterli."

Maes alayla güldüğünde 'ben mi olay çıkarıyorum' dedi.

"Beni öldürmeye geldiniz. Dirildiğim vakit de haberiniz olsaydı öldürecektiniz. Lohga size söylememiş."

Çenemi sıkarken Lohga'nın ne ara dedikodu yapmaya başladığını sorguluyordum. Gerçekten artık onun varlığı sinirimi bozuyordu.

"Elkaya yaptıklarından sonra ne bekliyordun? Senden ne kadar korktuğunu görmüyor musun? Korku birine çok kötü şeyler yaptırabilir. Onu korkutmaya devam edersen senin sonun hiç iyi olmayacak bunu biliyorum."

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now