Bölüm 11

9.3K 1.1K 284
                                    

Ballar bölümleri oylamayı ve bölümlere yorum yapmayı unutmayın lütfen. ❤️
......

Dimitri geldiğinde herkes eski samimiyetini korumuş bir şekilde ona sarılmış ve gerçekten büyüdüğüne dair şakalar yapmışlardı. Dennis Dimitriyi sadece büyük savaşta gördüğü için o biraz daha çekimserdi. Ve tabii ki Azelya da. Heyecanlı bir şekilde yerinde kıpırdanıyordu.

Dennis, Dimitri ile tokalaştığında kendini tanıttı.

"Sen Despina'nın insanlar aleminden getirdiği insansın, değil mi?"

Dennis başını olumlu anlamda salladığında 'evet' dedi. Dimitri gülerek sözlerine devam etti.

"Ve tabii Egeria özelinin de eşi."

Corentin ellerini çenesine koyduğunda 'gerçekten de Erastus olmuşsun' dedi. Herkes başını olumlu anlamda sallarken Dimitri gülümsedi. Eskiden bana Despina abla diyordu ama şu an Despina deyişi gözümden kaçmamıştı. Boy atmış ve yüzünde çıkan sakallarından ötürü yaşı ilerlemiş görünüyordu gerçekten de. Ben ona Dimitri abi demeliydim. Bu düşünce bana fazlasıyla komik geldiğinde Dimitri bakışlarını Azelyaya çevirdi. Azelya heyecanlı bir şekilde elini uzattığında 'ben Azelya' dedi ve Laceyi gösterdi.

"Ve o da Lacey."

Dimitri Azelya'nın elini sıktığında 'Dimitri' dedi kendini tanıtarak. Ardından Laceye dönerek ona da elini uzattı. Lacey başını geriye doğru çektiğinde gerçekten onunla çok uzun bir yol kat etmemiz gerekecekti. Azelya kaşlarını çatarak gözlerini büyüttüğünde Lacey hemen Dimitri'nin elini tuttu. Dimitri ile tokalaştıktan sonra hızla elini çekti.

Herkesi masaya aldığımda ortam gayet neşeliydi. Dennis Dimitri ile daha yakından tanışmış ve biraz da hayat hikayesini anlatmıştı. Herkes yaşanılanlardan bahsederken yeri geliyor kahkaha atıyor yeri geliyor durgunlaşıyorduk. Menos Hermiaya eğildiğinde kulağına bir şeyler fısıldadı. Hermia buna gülerken Menos'un kolunu cimcikledi. Menos ufak bir inlemeyle kolunu çektiğinde Corentin 'gerçekten çok ayıp' dedi.

"Toplum içinde yanındakine gizli bir şey söylenmez."

Hermia buna gülerken 'sen çok konuşma' dedi. Ardından Dimitri bana döndüğünde 'Azrail yok' dedi sorarcasına.

"İnsanlar alemine gitti. Ailemle birlikte. Olanları açıklayacak."

Dimitri başını olumlu anlamda salladığında 'zor bir süreç seni bekliyor Despina' dedi.

"Ancak ordu her duruma hazır. Ve başkan da Azrail. Şaya'nın eğitimlerinde olmaları bir şeyi değiştirmez. Azrail'i dinleyeceklerdir."

Kaşlarımı çattığımda 'neden böyle söyledin. Şaya zaten bizimle' dedim. Dimitri başını salladığında 'öyle tabii ki' dedi.

"Ben her ihtimali göz önüne alarak konuşuyorum. Şimdi yanında olması demek ileride de olacağı anlamına gelmez. Her ihtimale karşı ipler senin elinde olmalı."

Hermia hararetli bir şekilde 'aynen öyle' dediğinde sözlerine devam etti.

"Her zaman diyorum özellere güvenmeyin. Ne olacağını bilemeyiz."

Menos öksürdüğünde 'iki özelin eşiyle oturuyorsunuz' dedi.

"Fazla açık sözlü olmaya gerek yok."

Herkesin bakışları Corentin ve Dennis'e döndüğünde Dennis ellerini kaldırdı.

"Egeria okyanus dışına karışmaz."

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now