Bölüm 27

9.7K 958 524
                                    

Medya Moneta sizlerle. ❤️
......

Suretleri olmayan iki kişi arasında kendimi bulduğumda bu kişilerin numaralılar olduğunu hemen anlamıştım. Azrail'in ilk zamanki halindelerdi.

"Senin lider olmanı istiyorum. Bunun için söylüyorum bunları."

Konuşan kadının karşısındaki numaralı söze girdiğinde onun Azrail olduğunu sesinden tanımıştım. Kesitlerde olmalıydım. Pür dikkat dinliyordum.

"Tek isteğim Siyu kabilesini yok etmek. Liderimizi öldürmeleri karşılığında."

Diğer kadın numaralı bir süre beklediğinde 'evet' dedi.

"Liderlerini öldürmekle başla. Bu cesaretinden ötürü kabilemiz seni lider seçecek. Sen de beni eşin seçeceksin."

Azrail geriye doğru süzüldüğünde 'hayır' dedi.

"Seni eşim seçmeyeceğim."

Diğer numaralı bir süre sessiz kaldığında 'şimdilik liderlerini öldür' dedi.

"Bunu sonra konuşacağız."

"Bunu hiçbir zaman konuşmayacağız. Ben liderimizin intikamını alacağım. Sen de benden her zaman uzak duracaksın."

Azrail ortalıktan kaybolduğunda görüntüm siyahlaştı. Kendimi başka bir kesitte bulurken tekrar numaralarla idim. İki numaralı ile bir odada iken birinin sesinden az önce ki kadın numaralı olduğunu anlamıştım. O seksen dokuz numara olmalıydı. Azrail'e fazlasıyla takıntılı olan numaralı. Bu düşünce beni sinirlendirirken karşı karşıya gelsek ona neler yapabileceğimi düşünüyordum. Azrail kadar güçlü müydü bilmiyordum ancak bu bana asla engel olamazdı.

"Siyu kabilesi yaptı diyeceksin. Onların savaşçılarından biri ölü bulundu. Suçu ona yıkmalısın. Liderimizi Mohavk kabilesi öldürmedi diye duyuracaksın. Anladın mı beni?"

Karşısındaki numaralı sert çıkışmıştı.

"Liderimizi öldürdüler! Mohavk kabilesine savaş açılmalı. Tek şahit benim. Bunu söylemek zorundayım. Cellata haber vereceğim. Bu işi sadece o halledebilir."

Seksen dokuz numara karşısındaki numaralıya süzüldüğünde 'cellat sadece benim yönetimimde' dedi.

"Fazla cürretli davrandın."

Seksen dokuz numaranın karşısındaki numaralı aniden savrulduğunda iki siyah bulut da birbirine girmiş gibiydi. Biri yerde hareketsiz kaldığında diğeri yukarı doğru süzüldü. Derin bir nefes alarak yerde yatan numaralıya 'aptal' dediğinde ayakta kalan kişinin seksen dokuz numara olduğunu anlamıştım. Seksen dokuz numaranın amacı belirsizdi. Azrail'e Lacey'in kabilesi olan Siyu kabilesinin liderlerini öldürdüğünü söylemek istiyordu ki bunu da yapmış olmalıydı. Azrail de bu sebeple Siyu kabilesinin liderini öldürmüştü. Ancak gerçekte Mohavk kabilesi yapmıştı.
Seksen dokuz numara Azrail'i Siyu kabilesine yönlendirerek dikkatini dağıtmış olmalıydı. Lider olabilmek için.

Azrail'in dediğine göre seksen dokuz numara onu alıkoyarak binaya teslim etmişti. Aslında her şey çok açıktı. Lider olmak istiyordu ve Azrail'i ortadan kaldırmak istedi. Ya da Lacey'in anlattığı gibi Azrail'i seviyordu ve onu kurtarmak için binaya teslim etti. İkinci seçeneğe inanmak istemiyordum.

Görüntüm tekrar değiştiğinde görüş alanıma Şaya girdi. Mindy yanındayken bir sağa bir sola yürüyordu. Bir konuda endişeli ve sıkıntılı görünüyordu.

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin