Bölüm 19

9.5K 962 352
                                    

Medyayı Atalante'nin öfkeli anları olarak düşünebilirsiniz. 😂
.........

Leon ve Fionayı baş başa görmek beni dumura uğratmış olsa bile kafamdan geçen düşünceleri hızla uzaklaştırdım. Kötü düşünmenin lüzumu yoktu. Fiona'nın bir açıklaması olmalıydı.

Bakışlarım Azrail'e kaydığında fısıltıyla 'konuşmalarını duyabiliyor musun' diye sordum. Azrail başını iki yana salladığında bakışlarımı tekrar ikisine çevirdim. Büyü ile gizlemiş olmalıydı.

Fiona Leon'un kollarını tutan elini iteklediğinde üzgün görünüyordu. Bir şeyler söylediğinde Leon onu tekrar tuttu. Biraz sinirlenmiş gibiydi. Onları ne kadar duyamasak da bağırıyormuş gibi görünüyordu. Bu beni biraz endişelendirdiğinde gözüm Okka ve Santayı aradı ama onlar burada değillerdi. Bakışlarım tekrar Azrail'e kaydığında Azrail pür dikkat onları izliyordu.

"Ne yapmalıyız? Buradan gidelim mi? Fiona iyi görünmüyor. Bir sorun olur mu?"

Azrail bakışlarını bana çevirdiğinde hızla bakışlarını tekrar ikisinin olduğu yere çevirerek panikledi ve beni aniden tutarak başka bir yere getirdi. Sesli bir şekilde gülerken 'ne oldu' diye sormuştum. Yerde oturuyorduk ve ormanın farklı bir yerindeydik. Azrail kalbini tutarak gülmeye başladığında söze girdi.

"Fark edildik sanırım. Panikledim."

Kahkaha attığımda Azrail'in aniden paniklemiş yüzü beni fazlasıyla güldürmüştü. Elimi yüzüne koyduğumda Azrail de gülmeye devam ediyordu.

"Yüz ifaden çok komikti. Paniklediğin şeye bak. Görseler ne olacaktı sanki? Oradan geçiyorduk."

Azrail bir süre beklediğinde başını eğerek 'doğru' dedi. Bu beni daha çok güldürürken konuşmasına devam etti.

"Gizli bir şey yapıyormuşuz gibi hissettim. Panikledim."

Ayağı kalkarken Azrail'i de elinden tutarak kaldırmıştım. Gülmeye devam ederken derin bir nefes alarak Azrail'e baktım.

"Neyse bu kadar tatlı olmayı bırak. Fiona iyi görünmüyordu. Oraya gidelim."

Azrail başını yana eğdiğinde tatlı olduğunu söylediğim için bunu yaptığını biliyordum. Bu beni güldürürken 'hadi gidelim' diyerek diretmiştim. Azrail alt dudağını ısırdığında 'tamam gidiyoruz' diyerek beni tutmuş ve aynı yere tekrar getirmişti.

Bakışlarım ikisine çevrilirken Fiona öfkeli görünüyordu. Üzgün hali yerini öfkeye bırakmıştı. Leon'un kolunu sert bir şekilde tutarken öfkeyle bir şeyler diyordu. Leon ise şaşkın ve sinirliydi.

Bakışlarım Azrail'e döndüğünde koluna girerek o yöne doğru ilerlemeye başladım.

"Geçiyormuşuz gibi yapacağız. Çaktırma."

Azrail başını olumlu anlamda salladığında yanlarına yaklaşmıştık ki Fiona ve Leon'un bakışları bize döndü. Aynı şekilde bakışlarım onlara çevrildiğinde şaşırmış gibi tepki vermiş ve yerimde kıpırdanmıştım.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora