A.A.D 01

11.4K 663 772
                                    

Bu hikaye cihangirmom adlı kullanıcı tarafından sadece Wattpad uygulaması üzerinden yayınlanmaktadır. Siber saldırılara karşı bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Hem Aykut'a benzeyecek, hem gri gözlü olacak. Karakteri bulmam günlerimi aldı desem inanırsınız biliyorum. Medyada ilk resim torunum Aydın Alparslan diğeri Aykut için seçtiğim karakterin resmî. Aykut'un gençlik hali Yani şu anda yaşlandı 😂😂 Ben benzettim, gözler hariç. Sizce nasıl. Hepinizin merakla beklediğini biliyordum. Beğeni ve yorumlarınıza fazlasıyla açığım, iyi okumalar.

Ve ilk kez bir hikayeyi tamamen erkeğin dilinden anlatacağım. Tuhaf hissediyorum kendimi. Yorumlarınızı çok çok merak ediyorum. Bakalım beklediğinize değmiş olacak mı? kısa bir bölüm oldu ama yorgunum ve yoğunum kusura bakmayın. Yazdıkça atmaya devam edeceğim.

18 ay önce...

"Anne ben aşık oldum." diyerek girdim eve.

"Anne." diye bağırmaya devam ettim. Dinçsoy silahlı kuvvetlerinin hepsi farklı cephelerden salona geldiler. Annem elinde bıçakla mutfaktan salona çıkınca bir şoka girdim ama muhtemelen yemek yapıyordu. Yoksa aşık oldum diye beni kesecek değil amk. Anam bize kıyamaz.

"Ne zaman?" diye sordu kardeşim Ayhan Mete. Otuz iki dişi sırıtıyordum. Aşk güzelmiş, aşık olmak daha güzelmiş.

"Bu sabah."

"Oğlum nasıl oldu bu iş?" diyen Mısra sultana ben cevap vermeden Ayhan Mete'nin ikizi Beste cevap verdi.

"Babam sana nasıl olduysa, o da aynı şekilde anne..." Annemin elindeki ekmek bıçağına dikkat ederek kucakladım. Çilekeş anam. Canını yediğim. Ben daha bir aylık bir bebekken, babamın istikrarlı duruşundan dolayı aynı sene içinde ikinciye doğum yapmış. Hemde ikiz bebek.

"Aşık oldum anne aşık. Çok seviyorum." diye bağırıp annemi etrafımda döndürdüm.

"Kafayı yedin Aydın Alparslan."

"Sana ne Ayhan Mete?" Aramızda 10 ay var ama ikisi de abi demezler bana. Kendimi yaşlı hissediyorum. Ama Ayhan Mete'ye sorsak, hepimiz ona abi desek asla hayır demez.

"Ayrıca da bana abi diyeceksiniz artık." dedim ciddi ciddi. Aşık olunca yaşlanmadım ama abi desinler.

"Oğlum beni bir indirsen diyorum." Annem hala kucağımda duruyordu.

Annemi indirirken Ayhan Mete balıklama atladı yine. "Niye amk? Niye abi diyoruz artık?"

"Aşık oldu çünkü." dedi Beste gülerek.

İşaret parmağımla merdivenlerde duran Beste'yi işaret ettim. "Bak kız biliyor. Evleneceğim oğlum, abi diyeceksiniz."

Aşık olmak kötü bir şey değil, onu anladım. Ama gülünesi bir şey mi, onu bilemiyorum. Hepsi kahkahalar atarken anneme ve elindeki bıçağa döndüm. "Yemekte ne var anne, ne zaman hazır olur? Çok acıktım."

Bir an böm böm yüzüme baktı ama gülüşüm onu fazlasıyla mutlu ediyordu sanırım. "Fil mideli adamın oğlu." Babamla doymak bilmiyoruz, haklı kadın. "Gayya kuyusu gibi mideleri var."

Kahkahalarını atarken gözleri kısılıyordu, sütlü çikolata rengini göremiyordum ki bu anneme çok yakışırdı. Annemin sağ yanağında, Beste'nin iki yanağında da gamzesi var. Çok güzel bir kadın. Babam aşık olmak da çok haklı.

Kaşlarıyla bahçe kapısını işaret etti. Ben harbiden aşık olmuşum. En sevdiğim şey, babam mangal yakmıştı ve ben bunu farketmemiştim.

Daha çok sırıtıp babamın yanına doğru ilerlemeye başladım. "Kutlama var, kutlama." diyip bahçeye çıktım.

ŞEHZADE (Tamamlandı)Where stories live. Discover now