Kapitel 34

5.7K 277 146
                                    


Dagens låt: Heartbreak Girl - 5 seconds of summer

Okej, okej. Jag vet att jag tipsar en hel del om deras låtar just nu, men det går inte riktigt att hjälpa. Och förresten, tycker ni inte att den här låten passar Jess och Jamie sjukt bra? Jag vet inte... Det finns vissa saker som inte stämmer, men andra passar perfekt.

Liksom:

You call me up, It's like a broken record saying that your heart hurts: Hon kanske inte ringer Jamie, men pågrund av Mike känner hon smärta och sedan olyckan har hon känt sig ensam.

And you end up crying: Typ när Mike fick henne att börja gråta i korridoren (Och alla andra gånger den jäveln sårat henne)

And I end up lying: Jamie ljuger för henne hela tiden. Eller ja, åtminstone undangömmer vadet.

You say, "Thanks for being a friend,": Hur många gånger har inte det skett? Jess påminner honom om att han är en bra vän hela tiden.

I dedicate this song to you, the one who never sees the truth: Hon ser inte sanningen om att Mike är dum i huvudet och hon förtjänar bättre, men hon ser inte heller sanningen om vadet.

That I can take away your hurt, heartbreak girl: DEN HÄR MENINGEN ÄR FREAKING PERFEKT ASSÅ JAG DÖR! (Jamie är den enda som kan ta bort smärtan)

Hold you tight straight through the day light, I'm right here. Tänk hur många gånger Jamie funnits där för henne medan Mike varit upptagen. "I'm right here" passar så bra.

When you gonna realize That I'm your cure, heartbreak girl? Än en gång, han är den som kan ta bort smärtan.

But you're not ready and it's so frustrating Hon bröt sig ifrån deras första kyss. Hon var inte redo ännu. Och han blir en aning frustrerad över det märkte vi för två kapitel sedan.

He treats you so bad and I'm so good to you it's not fair Okej, Jamie kanske inte behandlar henne perfekt med tanke på vadet, MEN HAN ÄR 100 GÅNGER BÄTTRE ÄN MIKE! OCH DET, DET ÄR INTE RÄTTVIST!

Ursäkta för denna långa lista (eller vad man nu kan kalla det) innan kapitlet. Men tycker ni inte det passar? Jaja, nu ska jag sluta. Lyssna på låten om ni vill<3

Trevlig läsning!

***

Vad ska jag ta mig till?

Trots att rummet är släckt känns det som jag är alldeles naken framför honom. Det är sättet han tittar på mig. Just den blicken får mig svimfärdig. Matt i varenda del och muskel. Här är vi två. Liggande i min säng. Och bara väntar på nästa steg. Det är som en sten pressas mot bröstkorgen. Andningen är spänd och nästa krampaktig.

Av någon anledning får jag tårar i ögonen igen.

Det är som all sorg och smärta har lett upp till den här stunden. För bara ett tag sedan stod jag i duschen och försökte tänka på allt annat än Mikes vassa ord. Han skadade mig. Inte fysiskt, men psykiskt. Och jag är för svag för att kunna göra slut med honom.

Men här finns någon annan. En vän. En person som vet precis hur jag känner. Jamie är en tröst. Allt jag behöver göra är att ta chansen. För även om jag vet att det är fel, och att jag är en hemsk person om jag fullföljer detta, är jag ute efter att bedöva smärtan. Det funkar varken med ciggaretter, alkohol eller pojkvän. Jamie är den enda som får mig att glömma. Han har lyckats med det tidigare.

Och tydligen är han någon slags tankeläsare, för innan jag hinner protestera kysser han mig.

Till en början är det precis som förra gången. Mjuka men extremt erfarna läppar pressas mot mina. Det är som elektriska stötar flödar genom blodet. Och stenen försvinner från bröstet och utbyts istället mot en brännande hetta mot min hud.

Förbjudna läpparDär berättelser lever. Upptäck nu