SÅHÄR SLUTAR BOKEN

5.1K 286 162
                                    

Jag kommer tyvärr INTE avsluta den här boken. Såhär slutar den:

Jess skulle hjälpa Andrea ur hennes förhållande med Mattie. Samtidigt kommer Jamies föräldrar till Sverige. Inte för att hälsa på, utan för att de vill hämta tillbaka sin son och be honom flytta till USA med dem.

Jamie skulle försöka ringa Jess flera gånger för att be om ursäkt. Hon ignorerar honom. Efter några veckor skulle saker och ting ha förändrats. Hennes mammas skulle få åka hem från vårdhemmet för hon mår bättre (enligt läkarna) samma kväll som hennes mamma kommer hem står Jamie utanför Jessicas sovrumsfönster.

Hon tänker först skicka iväg honom, men när han genast säger att han ska flytta med sina föräldrar till USA går hon ut till honom. De pratar en stund, först om vad som hänt medan de varit åtskiljda och sedan om tiden när de hade varandra. Jamie erkänner att han har varit en idiot och önskar han kunde ändra på sina val, att han aldrig gått med på det där dumma vadet. Sen säger de väldigt awkward hejdå, utan minsta kram, men Jess är nära att förlåta honom.

Jess förlåter däremot inte Mike för hur han behandlat henne.
Jamie hoppar ur skolan för att kunna åka med sina föräldrar. Han är arg på dem för att ha övergett dem, men han älskar dem och vill dessutom komma bort från Mike och sin moster.

Några dagar innan de ska åka är det Jess som besöker honom. Hon har - precis som Jamie - funderat ett tag och kommit fram till att hon tror hon älskar honom. Och han har kommit fram till att han älskar henne, mer än något annat.

Och eftersom de kanske aldrig kommer se varandra igen spenderar de natten tillsammans. (Jag vet dock inte om de har sex eller bara sover med varandra, det bestämde jag mig aldrig för, ni får helt enkelt välja det själva😘 Och om de skulle ha sex skulle det blivit sjukt mycket mer romantiskt än deras förra sexscen)

Dagen efter vaknar Jess upp i Jamies säng. Han sover. Plötsligt får hon ett samtal från sjukhuset. Hon svarar och får reda på att hennes mamma åkt in igen, den här gången för att ha försökt begå självmord.

Sedan Jessicas mamma kom hem har hennes pappa inte förändrats. Han fortsatte vara med Angie, och eftersom Jessicas mamma egentligen inte var 100% frisk eller sitt rätta jag blev hon så förtvivlad. Dels för att hon förlorade ett barn i olyckan, men också för hennes man svikit henne.

Jess och Jamie åker till sjukhuset, men det är försent. Hon är död.
Jess skyller sin mammas död på pappan och Angie. Slutligen kommer begravningen. Jessica pratar inte med sin pappa alls.

Mattie kommer också dit, undrar varför de inte polisanmälde allt han gjorde mot Andrea. Jessica förklara att Andrea aldrig kommer förlåta honom, men på något uppfuckat sätt fortfarande tycker om honom och gjorde det för att rädda Mattie.

Under begravningen erkänner Lilly sina känslor för Andrea, (typ ish bakom byggnaden där begravningsmiddagen är) men hon förstår också att de inte kan bli tillsammans. Andrea blir först chockad, sedan ger hon Lilly ett litet leende och säger: "Jag lovar att göra allt jag kan för att hjälpa hitta dig den mest perfekta tjejen... Om hon inte passar dig klöser jag ut ögonen på henne"

Jamie och hans föräldrar stannar i Sverige ett tag till för att gå på begravningen av Jessicas mamma. I samma veva fyller Jessica 18 och hon gör bokstavligen ett livsavgörande beslut.

Hon kan inte stanna hemma med hennes pappa och Angie, eller i skolan där hon tvingas träffa Mike varje dag och påminnas om att Jamie är borta. Så därför bestämmer hon sig att flytta med honom. Hon har inget kvar i Sverige. Jamies mamma gav förslaget själv.

Jessica har ett sista bråk med sin pappa, innan hon smäller igen dörren med resväskan i handen. Hon försvinner ut till parkeringen där Jamie och hans föräldrar väntar. Boken slutar med att hon säger "Kör" och sen åker de iväg till en bättre framtid.

Där har ni en sammanfattning på 600 ord hur boken skulle fortsatt/sluta.
Jag älskar er alla oerhört mycket. Tack än en gång för ni läst mina böcker💕

KRAMIS!!

//Delenainmyheart

Förbjudna läpparDär berättelser lever. Upptäck nu