#photo day 6

11.1K 1K 109
                                    

Představte si, že nikdy nepoznáte svoji maminku. Osobu, která vás vychovávala, která s vámi byla už od úplného začátku, maminku, která vám dávala tu veškerou něhu! Já to nikdy nepoznala. Měla jsem nějaký čas tatínka...ten mi ze života ale také odešel.

Dneska mám narozeniny. Před šestnácti lety jsem se narodila a před šestnácti lety odešel z mého života někdo, kdo tu měl zůstat se mnou v takhle těžkých situacích. Věřím, že by mě podržela vždycky na hladině. Vím, že by mě milovala! 

Bez ní a tatínka je každý den jako peklo. Nemohu na ně přestat myslet. 

,, Všechno nejlepší, Friday,'' blahopřeji si do hromového ticha v mém pokoji. Poté přistoupím k oknu a otevřu ho. ,, A...maminko... strašně moc mi chybíš!'' rozpláču se. ,, Kéž by si tady mohla být se mnou a mohla by si vidět, co jsem dokázala. Dostala jsem se na gympl! A to jen díky tomu, že víra v tebe mě držela! Miluju tě a tatínka taky!'' Utřela jsem si studenou slzu, která se mi kutálela po tváři a poté ulehnu do postele. Je mi zima. Bolí mě srdce tou veškerou tíhou světa. 

Vyndavám mobil. Jedna nová zpráva na facebooku. Prapodivné... nikdy mi nikdo nenapsal. Až na nevlastní sestru. 

Kevin - Ahoj, princezničko! :)

zobrazeno

Neodpovím. Místo toho najíždím na instagram, kde přidávám novou fotku k dnešnímu šestému dni. S poněkud delším popiskem. Hned potom zahodím mobil a zavrtám se do deky a zavřu svá unavená očka. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now