Krásné Vánoce!

1K 65 5
                                    

Tak...

nejprve bych vám chtěla srdečně popřát krásné Vánoce a následně všechno nejlepší do nového roku. Hlavně ať najdete hodně dárečků pod stromečkem a splní se vám veškerá vaše přání. Ovšem... dárky jsou druhotné. Podstatou Vánoc je ta neuvěřitelná atmosféra, kdy se setká celá rodina u večeře a s úsměvem na tváři si zpívají vánoční koledy či plní své každoroční tradice. Následující den nebo onoho večera se taktéž společně dívají na pohádky. Ostatní je už jen formalita. 

Takže doufám, že ještě neplašíte a nenakupujete dárky na poslední chvíli! Uklidněte se a dejte se do pohody :)

Druhá věc, za kterou bych vám chtěla moc poděkovat, byl ten velmi chaotický dotazník, který jste museli na několikrát vyplňovat. Za to se vám omlouvám, ale výsledek stál za to! Nasbírala jsem za ten krátký čas přes 100 odpovědí! Pro mě ohromné, neskutečné číslo, které zahřálo mé srdíčko. Snažila jsem se vymyslet, jak bych se vám mohla odvděčit a když jsou ty Vánoce, rozhodla jsem se vám dát takový dárek.

To je ta třetí věc, kterou jsem vám chtěla dnes říci. Po dlouhé době jsem publikovala novou knížku, ve které se nacházejí krátké, romantické a smutné jednodílovky. Ať už z žánru fanfikce nebo z paranormální příběhů. Pokud máte nějaký nápad ohledně příběhu, který bych pro vás mohla napsat, zajděte se podívat na tu knížečku a zanechte mi tam komentář s vaším přáním na příběh. Pokusím se vám ho vyplnit a napsat vaše vysněné přání. Budu moc ráda, když se aspoň mrknete. Uděláte mi tím neskutečnou radost a bude to pro mě největší dárek k Vánocům! Kniha se jmenuje: Just like a funeral. Odkaz také v komentářích :)

Děkuji a přeji ještě jednou krásné a pohodové svátky

Vaše fantasy011

Vaše fantasy011

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now