#photo day 21 (druhá část)

8.2K 821 32
                                    

-  V minulé kapitole -

,,...Kdo se do tebe bezhlavě zamiloval!''Zastavila jsem se. Opravdu řekl to slovo? Slovo:

Zamiloval? Slovo, které jsem naposledy slyšela od svého tatínka? Co mám teď udělat?

____________________

Stála jsem tam jako přibitá. Slzy se mi draly na povrch, ale utlačovala jsem je. Cítila jsem jeho přítomnost. Pomalinku se ke mě zezadu přibližoval. Jakou očekával vlastně reakci? Otočím se a s úsměvem mu skočím do náruče? Nebo čeká, že od něj uteču? Sama jsem nevěděla co! Musela jsem se ale rozhodnout rychle.

Prudce jsem se otočila a zahleděla se mu do těch posmutnělých očí, které vyžadovaly pozornost. ,, Skoro tě neznám a ty neznáš mě!'' zašeptala jsem.

Lenivě se pousmál. ,, Já už tě znám. Teď je řada na tobě...'' 

Bylo to zoufalství, které mě to přimělo udělat? Nebo to byla touha po tom se někoho dotýkat? Ať to bylo jakkoliv, udělala jsem to. Přitiskla jsem se k němu a začala ho líbat. Oplácel mi polibky se stejnou houževnatostí jako já jsem mu je dávala. Rukou mi zajel pod lehký svetřík, kde mi pomalinku vyhrnoval i tričko. ,, Tady?'' zašeptala jsem mu do ucha.

,, Je noc, nikdo si nás nevšimne...'' zašeptal a poté se mi zadíval do očí.

,, A že by nějaká hygiena?'' rejpla jsem si do něj a mírně se usmála. 

,, Můžeme jít ke mě domů. Je to jen kousek a nikdo není doma!'' pověděl mi a já lehce přikývla. Co to dělám? Prolítlo mi hlavou. Jdu k neznámému klukovi, se kterým budu mít sex?  Opravdu jsem zašla se zoufalstvím tak daleko? 

Tma pohlcovala jeho pokoj. V tento okamžik jsem nevěnovala pozornost jeho úpravě pokoje, ale jemu! Hodil mě na postel a se zlomyslným pohledem si mě prohlížel. Během toho si začal rozepínat své kalhoty. Já si vysvlékla triko a chtěla pokračovat dál, když mě zarazil. On už byl přede mnou obnažen, já byla jen ve spodním prádle. ,, Mohu já?'' optal se mě. Byla jsem zaskočena. 

S polibky, které věnoval celému mému tělu, mi pomalu rozepínal podprsenku. Hned na to se přesunul do dolních partií. Tímto pomalý, napínavým gestem ve mě vyvolával krásné pocity. 

Svýma něžnýma studenýma rukama mi roztáhl nohy. Než se však do toho pustil, zarazil se a zeptal se: ,, Jsi ještě panna?'' Obávala jsem se toho, že se zeptá. Musela jsem mu říct ale pravdu. 

,, Ano...'' odpověděla jsem. Nevěděla jsem, jak zareaguje. 

,, Skvělé!'' 

,, Cože?'' pohlédla jsem na něj. 

,, Jsem první!'' zatvářil se vítězoslavně a poté s pochopením dodal:,, Budu opatrný!'' A začal...

Ta slast byla nepopsatelně krásná, i přes tu nepatrnou bolest. Avšak jsem si po celou dobu kladla jednu otázku: Dělám dobře?

 Avšak jsem si po celou dobu kladla jednu otázku: Dělám dobře?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now