#photo day 99

5.6K 629 17
                                    

Selfie je velmi zákeřná věc. Věděli jste, že přehnané dělaní selfie poukazuje na nemoc? Aspoň to tvrdí psychiatři. Abych se nezapletla do dalších potíží! Přeci jen na památku jednu, dvě fotky neuškodí. Zapomněla jsem zmínit, že jsem opět zapomněla na svůj instagam. Už je dvacátého třetího prosince a za pár dní jsou Vánoce. Mé dárky jsou zabaleny a schovány ve skříni. Jsem strašně natěšená z Michaelovi reakce. Moje dětská radost, ale musí vydržet ještě tři dny. 

Ležela jsem ve své posteli a s úsměvem na tváři přemýšlela o všem, co se dalo. Byla to taková relaxace. Zvuk přicházející zprávy mě ale vyrušil od přemýšlení. 

Michael - Ahoj! :)

Friday - Ahoj!

Konverzace s ním přes sociální sítě nabrala vždy jinou barvu. Choval se doslova jako...debil! To se mi ale na něm líbilo. Smála jsem se jeho žertům, jeho prapodivným otázkám a větám. Z očí do očí si však takové věty nedovolil říci. To se choval jako gentleman. Humor ale přesto nechyběl.

Michael - Jak se máš, kočko moje? :*

Firday - Dobře, pane můj <3

Michael - A jak ses vyspala? Nějaký erotický sen? :3

Friday - :D Jistě že a hádej o kom byl, lásko moje <3

Hlasitě jsem se zasmála. 

Michael - No... o mě? :3

Friday - Zase se chováš jako sprosťák! O.O :D :*

Michael - Ty to ale máš ráda :D :*

Zapřemýšlela jsem se nad tím. Bylo to pravda? Sama jsem netušila, tak jak to mohl vědět on?

Michael - Miluju tě, víš to? <3

Friday - Já vím! Já tebe taky :*


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now