#photo day 8

10K 987 51
                                    

Bolest z předchozího dne přetrvávala do dneška. Musela jsem zajít k doktoru. Malý nádor na mozku měl být pozitivní zpráva dne? Stačilo, když mi diagnostikovali nádor štítné žlázy... Opravdu se cítím skvěle... snižují se mi dny přežití? Ať budu dělat cokoliv...budou všude. Pronásledují mě a nepřestanou...

Byla mi nasazena chemoterapie. Vědět nežádoucí účinky - vypadávání vlasů, selhání ledvin, zánět žil a mnohem víc - je pro mě ještě více stresující. Ale co jiného dělat? Jít skočit z mostu? Ne... to bych nemohla udělat. Nesmíme se nikdy vzdávat naděje...nesmíme.

Brouzdala jsem zrovna na internetu, když v tom pi přišla další zpráva na facebooku. 

Kevin - Co se ti stalo?

Opravdu se zajímal o to, co se mi stalo? Byla jsem v šoku. Nikdy a nikdo se o mé zdraví či o mě samotnou nezajímal. Měla jsem chuť se vyzpovídat. Tak to totiž dopadá, když nemáte nikoho s kým si popovídat.

Friday - Nic...

Odpověděla jsem. Má ruka se však třásla nad klávesnicí a na tváři se mi objevily slzy. Je mi fajn - zní vždycky má odpověď na otázku: Jak se máš? 

Kevin - Jistě... když teda nic, tak si prostě jen tak utekla ze třídy... Mě můžeš věřit, Friday! 

Odfrkla jsem si.

Friday - Opravdu? Víš...mám takové štěstí potkávat lidi, kterým uvěřím a oni mě pak odkopnou jako kus hadru...

Kevin - poslal hlasovou zprávu: ,, Já ti chci ale opravdu pomoci!''

zobrazeno

Jeho naléhavý hlas mě zarazil. Už jsem mu neodepsala. Má slova odešla někam do neznáma. Srdce mi bilo jako o závod. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now