#photo day 12

9K 939 18
                                    

Neuvěřitelné jak taková maličkost dokáže člověku vylepšit náladu. Jen jedna květina dokáže vyvolat neuvěřitelně krásný pocit u srdce! Toužíte ten pocit znovu cítit! Chcete znovu pocítit tu radost. Jako kdyby to byla droga!

Dnes nastal den jít opět do školy. Seděla jsem na své posteli už zcela připravená a vzpomínala na včerejší okamžik. Byl to tvrdohlavý idiot, který se snažil se mnou sblížit. Doposud jsem se bála s někým spřátelit, ale když jsem si s ním začala povídat, zjistila jsem, že má podobné potíže, zájmy a chování jako já...

Nemohla jsem se vynadívat na tu krásnou růži, kterou mi z celého srdce věnoval s krátkým vzkazem: ,, Nesuď knihu podle obalu, ale podle jeho zevnějšku! Dej mi šanci...''

,,Friday! Pohni tím zadkem! Jedeme!'' volala na mě macecha z přízemí. Povzdechla jsem si, odehnala z hlavy všechny své myšlenky a poté se loudavě odebrala k autu.

Před školou jsem vystoupila z auta. Spatřila jsem spoustu zvědavých pohledů, které jasně napovídaly, že je tady něco špatně.

,, Sleduješ její insta? Potřebuje psychiatra...'' zaslechla jsem z jedné strany.

,, To je psycho tahle fotka!'' uslyšela jsem z druhé strany.

Chichotání: ,, Naivka!''

Srdce se mi rozbušilo. Musela jsem zatít své zuby, abych potlačila slzy bolesti, které se mi hrnuly ven. Cítila jsem se hrozně a měla jsem chuť zase utéci. Můj Instagramový profil se už dostal na veřejnost...

Rychlým krokem jsem se dostala do budovy. Potřebovala jsem se na chvilku odklidit od společnosti.

Na dívčích záchodech jsem přecházela z jedné strany na druhou a snažila se nějak uklidnit. Mé srdce ale cítilo tu bolest! Můj tep i dech se zrychlil. Vidění se mi rozmazalo a poté začala ta hrozná nesnesitelná bolest hlavy!!

 Vidění se mi rozmazalo a poté začala ta hrozná nesnesitelná bolest hlavy!!

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
365 photos | CZ (revize)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora