#photo day 60

7.4K 776 48
                                    

Pokud máte přítele, stalo se vám někdy, že by se o vás popral kvůli vám s někým, kdo vás obtěžoval? Nevěděla jsem, že ještě takový kluk existuje. Netušila jsem, čeho je Michael schopný, aby mě ubránil. Teď, když jsem to viděla na vlastní oči, jsem konečně překonala všechen ten strach ohledně toho, že mě zneužije. Opravdu mě miloval...

Stála jsem u své skříňky a zrovna si brala věci. Mě už vyučování skončilo a Michaelovi mělo skončit za pár minut. Kolem sebe jsem stále slyšela to povědomé šepotání. Jistě jsem byla stále středem pozornosti. Ta holka, která má kluka. Ta holka, která je divná, ale přesto jí má někdo rád.

,, Ahoj kotě!'' Trochu jsem se vyděsila. Vedle mě se totiž objevil vyšší, mohutnější kluk, kterého jsem si jen matně pamatovala. Chodil do vyššího ročníku a sem tam jsem ho viděla, jak si kráčí po chodbě s dívkou na záchodky. Hned mi bylo jasné, že tu není jen tak.

Rozhlédla jsem se kolem sebe v naději, že zahlédnu svého Michaela. Srdce se mi rozbušilo a vyschlo mi v ústech. ,, Co potřebuješ?'' Optala jsem se ale odvážně a slušně. Zlomyslně se usmál a poté hlavou poukázal na kluky stojící kousek od nás. Pozorovali nás a pravděpodobně na něco čekali.

,, Ále... jsem se s klukama o něco vsadil a myslí si, že to nedám, takže je chci vyvést z omylu.'' Trochu blíže se ke mě přiblížil a já se pokusila ucouvnout, ale narazila jsem o dveře skříňky. 

,, Nech mě na pokoji!'' vyhrkla jsem slabě. 

,, Nebude to bolet! A myslím si... že se ti to bude i líbit! Já jsem lepší než nějakej-'' Nestačil dokončit svoji větu, protože v ten moment ho někdo prudce odstrčil ode mě a přitiskl ke skříňce tak tvrdě, až bylo slyšet slabé bolestné vykřiknutí chlapce. 

Brada mi spadla až na zem. Celá chodba najednou ztichla a sledovala, co se to tady děje.

 Michael...

Jeho síla byla větší než jsem si myslela. 

,, Dotkneš se jí, ty hajzle, a tvůj krásnej obličej ti natolik znetvořím, že se budeš bát sám pohlédnout do zrcadla!'' 

Chlapec jen lehce přikývl. Michael ho pustil a poté ho probodával zlověstnými pohledy. Ten neznámý kluk se jen rychle sebral ze země a rychle odkráčel pryč, aniž by pohlédl zpátky.

Michael se ke mě otočil a ustaraným pohledem se mi zahleděl hluboko do očí. ,, Jsi v-'' ale nedokončil svoji větu, jelikož jsem ho políbila...

 ,, Jsi v-'' ale nedokončil svoji větu, jelikož jsem ho políbila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now