#photo day 18

8.8K 886 38
                                    

Jistě znáte ten pocit, kdy nemáte co dělat. Chtěli by jste, ale činnost vás nudí. Hledáte proto nějaké to východisko. Já vyzkoušela skoro všechno. Od hraní počítačových her po čtení knížek. Nakonec jsem skončila u kreslení, které tak často neprovozuji. Nikdy na to totiž nebyl čas. 

Znovu jsem usedla do té známé židle k psacímu stolu, vzala propisku do ruky a sešit ze školy. Začala jsem si kreslit s hudbou puštěnou ve sluchátkách. Byla jsem sama překvapená z toho, co jsem vytvořila za dílo a hlavně na jaké téma...

Zavrtěla jsem hlavou a poté se podívala na mobil. Přišla mi zpráva. Vlastně...několik zpráv. Rozklikla jsem je a všechny si přečetla:

Kevin - Ahoj :) Tak co, jak se cítíš?

Kevin - Jsi tady?

Kevin - Rád bych si povídal <3

Friday - Ahoj 

Odepsala jsem po dlouhé chvíli. 

Kevin - Tak jak se cítíš?

Friday - Dobře, dík za optání! Mimochodem... chci ti poděkovat za tu kytku, co přišla do nemocnice.... potěšila mě :-)

Odepsala jsem mu a netrpělivě vyčkávala na odpověď. Lehký úsměv na tváři a rychle bijící srdce. Nebývá to příznak něčeho?

Kevin - Cože? :)

Úsměv z tváře mi opadl.

Friday - No...květina :) Nebo to si neposílal ty?!!!

Kevin - Bohužel...to já nebyl.

Pokud to nebyl on, tak kdo to byl? Vrtalo mi hlavou. Nevěděla jsem, jak se teď cítit. Zmateně? Zrazeně? Smutně? Či nadšeně z toho, že mám tajného ctitele?? 

 Zmateně? Zrazeně? Smutně? Či nadšeně z toho, že mám tajného ctitele?? 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PS: Psát negativní komentáře na maminku01 mě osobně hodně baví :D

365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now