#photo day 19

8.6K 913 26
                                    

Vím, že jsi zmatená, avšak ty si mi dávala taky spoustu hádanek! Už ti došlo, že nejsem Kevin. Už ti došlo, že tady něco nehraje. Jsi chytrá, za to tě velmi chválím! Kevin je jen zástěrka...

Rád bych si s tebou zahrál hru. Nemusíš se bát. :) 

Zmuchlala jsem dopis, který mi dnes přišel a hodila ho do koše. ,, To...to si ze mě dělá srandu?!'' pověděla jsem do prázdna. Zmateně a naštvaně zároveň jsem přecházela po pokoji z jednoho místa na druhé. 

,,Nechá mě se zamilovat do prvního. Pak se přizná, že je to někdo jiný. A pak si chce se mnou hrát hry i přesto, že ho neznám?! Proč bych ho měla akceptovat? Proč bych měla skákat někomu na špek? Nemám náladu hrát HRY!'' přemýšlela jsem nahlas. 

Vztek ve mě narůstal. Potřeboval už ven. Bouchla jsem si do stolu a poté se rozplakala. Hry...pořád hry...ty já prohrávám... Jak pak mám někomu důvěřovat?

Zhluboka jsem dýchala. Nemohla jsem se ani pořádně nadechnout. Sáhla jsem si na horké čelo a poté si prohrábla mastné vlasy. Byla jsem zase v šoku. V rukou mi zůstal chuchvalec vlasů, který naznačoval, že chemoterapie už začíná plně účinkovat!

Lehla jsem si vysílená do postele a přikryla se dekou. Na tváři se mi kutálely slzy. Cítila jsem bušení srdce. Známka toho, že jsem dlouhodobě ve stresu. Dokázala jsem si představit starého člověka ležícího na posteli. Bezmocného človíčka, kterého všechno bolí. Taková osoba už jen prosí o to, aby odešla z tohohle světa plného bolesti. Já nejsem tak stará, ale v této kruté situaci se občas naskytnu...

Mě nebolí všechno.

Mě bolí ta rozvrácená duše.

To zlomené srdce...

PS: Tak už jsem doma :) :D Konečně! Snad se vám kapitolka líbila a ještě jsem chtěla říct, že jsem byla nominovaná v soutěži - OCENĚNÍ | jaro 2016

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PS: Tak už jsem doma :) :D Konečně! Snad se vám kapitolka líbila a ještě jsem chtěla říct, že jsem byla nominovaná v soutěži - OCENĚNÍ | jaro 2016.

Příběh - 365 photos a Harry Potter na Facebooku.

Pokud by jste pro mě chtěli hlasovat, byla bych ráda <3 


365 photos | CZ (revize)Where stories live. Discover now