13. Confruntări Fierbinți

29.2K 1.6K 253
                                    



— Şi nu te doale? Timmy îşi aşeză vârful degetului pe ghipsul piciorului ei, apoi o privi cu ochii curioşi şi fascinaţi.

— Nu, nu mă mai doare deloc, zâmbi Sam, întinzându-se să îşi treacă degetele prin părul lui ondulat şi catifelat.

— Atunci de ce nu poţi să mergi?

Sam chicoti, fascinaţia lui îl făcuse neatent, aşa că îl pronunţase din greşeală pe R. Pramatia mică exploatează la maxim drăgălăşenia vocabularului lui de bebeluş, chiar dacă acum are o dicţie aproape perfectă. Sam se întinse spre el şi îi şopti:

— Vrei să îţi spun un secret? Timmy aprobă din cap ca un roboţel fericit.

— În felul ăsta pot să mănânc în pat şi să mă uit la televizor toată ziua. Ochii lui Timmy se măriră, Sam aproape că putu să îi vadă rotiţele începând să se învârtească în cap şi începu să râdă.

Uşa se deschise şi un chip cunoscut intră ducând o cutie de pizza, una de gogoşi şi mai multe doze de Cola. Sam începu să se smiorcăie şi îşi trase cearşaful peste faţă.

— Logan, în felul ăsta nu o să mai pot să merg din cauza burţii, nu a piciorului.

El rânji ca un drăcuşor drăgălaş şi aşeză cutiile pe scaun, apoi scutură zăpada de pe paltonul gros şi aruncă o mare cantitate peste Sam. Ţipă şi se feri înverşunată, provocându-i amuzament lui Timmy.

— Cine a spus că sunt pentru tine? Ţi-e foame, amice? Se dezbrăcă şi aruncă paltonul pe pat, apoi înşfăcă cutia de pizza, iar aroma pe care o simţi Sam îi provocă o furtună în gură. Timmy sări pe cutie înainte să aibă vreunul timp să îşi aleagă o felie. Imediat intrară şi Jenn şi Henry, agitându-se cu paharele de cafea şi pungi de fructe.

— Hei, lasă aia jos şi retrage-te imediat, Thomas Russell Steward. Reacţionă Jenn imediat, întinzând un deget autoritar spre Timmy, care rămase cu gura deschisă, pregătit să muşte din felia de pizza.

— Haide, Jenn, nu îmi spune că eşti una dintre mamele alea care aleargă cu sucul de broccoli după copil. O tachină Logan, cu gura plină, stârnindu-l pe Timmy să muşte. Bruneta îşi puse mâinile în şolduri.

— Uite că sunt! Vreau un copil sănătos.

— Ia priveşte aici! Logan îi întinse cutia de pizza. Sănătate pe blat de făină. Şi uită-te la mine, cu asta am crescut când eram mic. Îşi umflă muşchii ca să îşi expună punctul de vedere. Henry, mă susţii aici?

Din spatele lui Jenn, Henry aproape că sări pe pat, zgâlţâind-o pe Sam şi apucându-l pe Timmy ca să îl tragă în braţele lui.

— Pizza şi Cola? Baza pentru băieţii ăştia rai? Henry se bătu şi el pe braţul încordat, transmiţându-i apoi un zâmbet drăgălaş lui Jenn, în timp ce muşcă jumătate de felie de pizza. Timmy mestecă deja cu gura plină.

— Incredibil! Sam, puţin ajutor?

Toţi se întoarseră spre ea, dar momentan e prea vrăjită de mirosul afurisitei de pizza, după două zile de înghiţit zeamă fără gust.

— Scuze, surioară, când au dreptate, au dreptate! Făcu semn să i se dea cutia de pizza, pentru că nu reuşi să se întindă. Înhaţă o felie, muşcă şi scoase un sunet de satisfacţie supremă, ce îi făcu pe toţi să izbucnească în râs, mai puţin pe Jenn. Începu să bată din picior.

Henry se întinse spre ea, o trase de mână şi o sărută ca o ventuză.

— Hai, ştiu că vrei. O ispiti el, plimbând felia de pizza prin faţa ei. Jenn se uită la Timmy, şi cum răul e deja făcut, oftă şi clătină din cap, apoi muşcă o gură zdravănă.

Încearcă să îmi reziștiWhere stories live. Discover now