16. Eliberarea Din Subjugare

43.2K 1.5K 488
                                    



Restul zilei îl dedicară distracţiei, relaxării şi, bineînţeles; sexului. Spre uşurarea ei, după ce îşi schimbă bandajul, observă că rana e deja aproape vindecată şi durerile provin mai mult de la amorţeală. Cusătura s-a vindecat şi ea, dar deja poate să vadă cum o să arate cicatricea, o neplăcere ce îi pătă fericirea radiantă. Cel puţin glonţul pătrunsese şi lăsase o gaură de mărimea lui, nu produsese distrugeri mai vaste. Încă are nevoie de cârjă pe distanţe lungi, dar acum nu e cazul, pentru că Ryan pare chiar fericit să aibă un motiv să o care peste tot în braţe.

Luară un mic dejun copios şi plin de calorii delicioase, pe care îşi propuseră să le ardă mai târziu. Ryan îi dădu voie să poarte doar o cămaşă de-a lui şi nimic altceva, în timp ce el abia de se înduplecă să îşi tragă boxerii pe el. E un amator al goliciunii, asta e clar, iar pe actuala lui iubită nu o deranjează deloc asta. Tocmai se pregăteau să urce să vadă un film şi începuseră o bătaie cu floricele de porumb, atunci când ceva din casă scoase un sunet ca o alarmă silenţioasă. Ryan merse spre un panou din perete şi începu să apese pe butoane, iar Sam îl urmă cu inima începând să bată mai tare. Ecranul se aprinse şi văzu o maşină venind încoace.

— E Logan. Nenorocit băgăcios. Mormăi Ryan, apoi o privi pe Sam. Cămaşa abia îi acoperă fundul, e descheiată şi îl stârneşte chiar mai tare decât dacă ar fi complet goală.

— El ştie că eu sunt aici? întrebă şocată.

— Da! Hai să punem nişte haine pe tine până când nu o să fiu nevoit să îmi omor cel mai bun prieten din cauza ta. O luă în braţe şi fugi cu ea pe scări, iar Sam râse cu neruşinare.

Ajunseră în dressing, dar Sam uită de haine și se opri în fața oglinzii, studiindu-se curioasă. În ciuda vânătăilor încă vizibile, nu s-a simțit niciodată mai frumoasă. Ryan apăru în spatele ei și îi cuprinse mijlocul, pe sub cămașă.

— Cum te simți? îi șopti el și văzu că se uită la colier, așa că înțelese la ce se referă. Nu îl dăduse deloc jos de noaptea trecută, acum Sam îl atinse cu fascinație.

— Ca și cum mi-am împlinit în sfârșit destinul. Zâmbi și se întoarse spre Ryan, își puse palma pe obrazul lui, topită de strălucirea caldă a ochilor săi. Nu s-a întâmplat purtând o rochie de mireasă sau în noaptea nunții, dar știe că motivul pentru care i-a fost oferit acest colier, a fost să îl poarte când va face prima data dragoste cu Ryan. El o sărută, întărind gândurile ei, apoi Sam își scoase „Zeița Aleasă".

Când văzu maşina lui Logan apropiindu-se, reuşi să se îmbrace cu o pereche de pantaloni scurţi şi să îndese un sutien fără bretele pe sub cămaşă. Ryan mormăi că nu e de ajuns, dar Ryan mormăie des şi e ascultat rar, aşa că ea porni singură spre parter şi nu avu decât să o urmeze.

Când uşile liftului se deschiseră cu Logan venind din garaj, Ryan tocmai coborî ultima treaptă, cu Sam în braţe.

Texanul ridică dintr-o sprânceană.

— O să regret doar dacă am întrerupt conceperea unui copil. Spuse el, Ryan îşi dădu ochii peste cap şi Sam începu să râdă.

— Cu stăpânirea lui de sine? Nu am nicio şansă să îl prind sub papuc cu o sarcină neprevăzută. Cred că îşi numără şi spermatozoizii pe care îi elimină. Glumi ea răutăcios, stârnind un hohot de râs de la Logan şi o privire furioasă de la Ryan. Frustrat, o aruncă pe un fotoliu, ca pe un copil enervant.

— Stai acolo şi ţine-ţi gura închisă până o să am eu nevoie de ea. Fără ruşine, îşi prinse bărbăţia în pumn, dându-i clar de înţeles ce are de gând cu gura ei. Nu se sinchisise să îmbrace în altceva în afara de o pereche de blugi. Şocată, Sam căscă gura fără să îşi dea seama.

Încearcă să îmi reziștiWhere stories live. Discover now