15. Gustul Fructului Oprit

41K 1.5K 430
                                    



Îl privi pe William plecând şi începu să îşi frece palmele transpirate. Lăsase totul în perfectă ordine înainte să plece, izgonit pentru trei zile de şeful lui afurisit. Atât au rezultat socotelile lui Ryan, punând în ecuaţie totul. Trei zile de concediu pentru William, trei zile de concediu pentru el, şi trei zile în care o să-și închidă complet telefoanele. El inventase o plecare în Annapolis, ea la părinţii ei, astfel încât să nu fie suspectaţi. Până la momentul decisiv, nu o să dea nimic de bănuit.

Ajunse unde se imaginase încă din noaptea în care el o adusese acasă. Tânjise la el, dar acum îi zbârnâie pielea de emoţie. Îi simți palmele pe şoldurile ei, apoi buzele lui îi capturară lobul urechii.

— De ce te ambiţionezi să te deplasezi fără cârje?

— Prefer să merg mai încet şi să şchiopătez, dar cârjele alea mă cocoşează şi mă enervează îngrozitor. Expiră amuzat în urechea ei, apoi o sărută.

— Sam, linişteşte-te. Îi şopti el, iar ea îşi întoarse repede capul.

— Tremuri de parcă urmează să te pun la vânzare pe masa unor traficanţi. O întoarse spre el, de data asta serios.

— Nimic nu o să se întâmple dacă nu te simţi pregătită. Şi ai toate motivele să fii reţinută acum. Ştiu că te-am luat prin surprindere cerându-ţi să vii aici şi eşti stresată că nu dai de urma lui Derek, iar Mark nu a reuşit să afle nimic. Vru să vorbească, dar el îşi puse degetul pe buzele ei. Are dreptate, de când plecase din salonul ei, dispăruse fără urmă, iar spionul lor nu le-a dat deloc veşti bune.

— Astea trei zile nu trebuie să fie despre sex, ci despre relaxare. Aici eşti în siguranţă, nimeni nu poate să ajungă la casa asta, proprietatea e înconjurată şi foarte bine păzită. Eşti cu mine şi o să facem doar ce îţi doreşti tu.

Sam îl privi cu atenţie, citind în profunzimea şi sinceritatea ochilor lui, apoi se ridică pe vârful piciorului stâng ca să şi îi şoptească pe buze:

— Am o singură întrebare.

El o privi, curios.

— Ai adus şi colierul?

Şi de la această singură întrebare, lucrurile o luară razna. Ryan nu se putu stăpâni să nu o sărute, iar ea nu îi dădu voie să se mai oprească. Fu iar ridicată în braţele lui, dar de data asta o băgă în lift. O lipi de perete, iar Sam se bucură că reuşise în sfârşit să îl convingă că durerea din coaste poate fi acum ignorată. În momentul ăsta, tot ce simte sunt hormonii ei intrând în criză. Sărutul nu se opri deloc în timpul urcării, ci deveni tot aprig, până când uşile se deschiseră şi ei ieşiră direct în dormitor. Lumina de aici provine doar de la focul din şemineu şi luna de pe cer, ce străluceşte prin peretele de sticlă, în noaptea senină.

Toate simţurile ei se activară până la extrem. Temerile şi reţinerile de mai devreme se spulberară brusc şi acum tot ce îşi doreşte e să ia totul din Ryan Steward, pentru că a tânjit prea mult după el.

O aşeză cu atenţie pe pat şi diminuă intensitatea sărutului când îşi dădu seama că o lasă fără aer. Începu să îşi ridice barierele de control, iar Sam îl prinse furioasă de guler şi îl trase spre ea.

— Nici să nu îndrăznești! Dacă începi să te gândeşti la fiecare acţiune şi să îţi impui autocontrolul tău afurisit, ne oprim chiar acum. Vrei să faci dragoste cu mine? Atunci eliberează-ţi sălbăticia! Ryan îi privi furia cu un zâmbet răutăcios.

— O să îmi placă la nebunie să te fac să regreţi că mi-ai cerut asta.

Sam îşi ridică bărbia, semn că nu dă înapoi şi e pregătită pentru orice, aşa că nu fu surprinsă când el îi prinse coapsele şi o trase cu totul sub el. Îi atacă maioul, dar nu pierdu timpul cu dezbrăcarea, aşa că ce o surprinse fură mâinile lui sfâşiind materialul pe pieptul ei. Nici măcar nu îi permise să suspine, buzele lui nu îi permit nimic altceva, decât să îi primească sărutul devastator. Sam se agăţă de el, începu să se mişte sub el şi să îi tragă de cămaşă cu aceeaşi intenţie. Când primii nasturi pocniră şi îi eliberă pieptul, iar palmele ei pătrunseră în interior, Ryan dădu semne de cedare şi se lasă complet în controlul ei. Prinse gulerul în pumni şi trase cu forţă, iar bucata de bumbac se despică pe pieptul lui, eliberând priveliştea pe care Sam tânjise să o vadă de atâta timp. Profită de momentul în care el se aplecă să îi scoată colanţii şi îl privi, ţinându-şi buza între dinţi. Nu e nimic la el ce să nu aprindă extazul în ea. Felul în care se mişcă chiar şi dezbrăcând-o, fără să mai piardă timpul cu atenţia asupra rănilor ei, deveni înnebunitor pentru Sam. Felul în care atârnă cămaşa aia pe el o făcu să se agite singură pe cearşaf, ca apoi să înnebunească când el şi-o scoase şi o aruncă. E aşa cum pare prim costumele lui perfecte: finisat până la ultimul muşchi. Îi scoase ciorapii, apoi colanţii, şi când ajunse la lenjeria ei, zăbovi răutăcios, sărutând-o peste material, apoi îndepărtându-se cu un rânjet şi lăsând-o pe Sam în flăcări.

Încearcă să îmi reziștiWhere stories live. Discover now