Capitolul 63

6.2K 332 88
                                    

Am inghetat. De unde a aparut el aici? Tata isi plimba privirea confuz de la mine la Sam, iar cel din urma s-a intors si el cu ochii cat doua cepe spre mine. Am inghitit in sec. Adam era si el socat de prezența neasteptata a tatei si a vrut sa ma traga inapoi, dar eram de neclintit. Nu puteam sa fac nici un pas. Mi-am muscat buza de jos, incercand sa ma linistesc, am inspirat adanc si mi-am facut curaj sa ma uit la Sam, care parea mai mult decat ingrijorat de ce o sa spun sau fac. Am pasit nesigura spre cei doi, iar Adam si-a pus mainile in cap, dandu-si seama ca nu era cea mai inspirata reactie pe care as fi putut sa o am. El inca se afla dupa perete, ascuns de ochii celor doi, si i-am facut semn sa stea acolo. Daca ar fi aparut si el in cadru, ar fi provocat si mai multe probleme. Nu voiam sa il bag in povestea asta... Totusi, ce voiam sa fac?... Nici eu nu stiam... Dar eram sigura ca acum vazuta aici, nu mai puteam sa ma ascund.

Cred ca asta este momentul adevarului... am gandit, cu inima batandu-mi nebuneste in piept. O sa ii spun totul... Mi s-a asezat un nod urias in gat si nici macar sa respir normal nu mai puteam. Sam trebuie sa putrezeasca in inchisoare dupa toate cate am indurat de pe urma lui... am gandit, privindu-l inca o data inainte sa imi deschid gura. Am vrut sa spun ceva, dar nu mi-a iesit nici un sunet pe gura. Imi pierdusem vocea.

- Esti foarte frumoasa... mi-a rasunat brusc in minte, in timp ce in fața ochilor mi-a aparut un barbat cu ochii albastri ca cerul, ce ma privea cu incantare.

M-am lasat in bratele mamei si continuam sa il privesc cu aceeasi bunatate pe care o simteam venind catre mine. A cautat in buzunarul blugilor sai, iar zambetul sau s-a largit in timp ce mi-a intins o bombonica. Mi-am ridicat capul de pe pieptul mamei si m-am uitat nesigura la ea. Nu imi permitea sa iau nimic de la straini, dar acum avea zambetul larg si m-a indemnat sa accept micul dar de la acest barbat cu parul negru ca noaptea. Inca tematoare, am luat bombonica de la el si m-am lipit iarasi de pieptul mamei, sfioasa. Rasetele ce au urmat dupa asta m-au facut confuza, asa ca m-am ghemuit mai mult in bratele ei.

- E timida. a ras mama. Ce trebuie sa spui, Lulu? m-a intrebat la ureche, dar mi-am strans buzele si m-am facut cat mai mica in locul meu.

Aleasa (Volumul II)Where stories live. Discover now