1. Görünmez Kız

80.8K 4K 3.3K
                                    

Oy vermeyi unutmayın lütfen ♥

Başladığın zamanı tarihe geçmek istemez misin? Bir hikâyede iz bırakmak peki? Bir şarkı sözü ya da ileride dönüp tekrar okuman için kendine bir not belki? Tam buraya bırakabilirsin. (düzenlemeden sonra buradaki binden fazla yorum gitti. yeniden doldururuz belki :') )

önemli ekleme: kitaptaki tüm karakterler kusurludur ve kurgu akışı doğrultusunda karakter gelişimi mevcuttur, dolayısıyla hiçbir karakter kitabın başındaki haliyle aynı kalmamaktadır. her karakter yaşadıklarından ders çıkarıp öğrenmekte ve zamanla gelişmektedir. karakterlere sinir olursanız aklınızda bulunsun :D

Bu seri 1. kitapta karakterlerin lise çağlarının, 2. kitapta üniversite çağlarının, 3. kitapta ise yetişkin çağlarının anlatıldığı bir serüvendir.


Görünmez Kız


Hayatım boyunca hatırlayacağım, çok özel bir gençlik hikâyem olacağını tahmin etmemiştim.

Beni temelden sarsan, tüm değerlerimi ve bildiklerimi baştan aşağı değiştiren, kendimle tanışmama vesile olan, tam da kendimle yüzleşmişken ruhumdaki ve karakterimdeki her şeyi yıkıma uğratıp en baştan inşa etmemi sağlayan o günlerin gelişinin farkında değildim. Aslında fark etmeliydim. Peri masalı tadında başlayan tüm o efsanevi aşkların ihtişamı ile sarmalanmıştı bizim başlangıcımız. Ve biraz da peri tozu serpilmişti üzerimize.

Sonuna geldiğimizde bir rüzgâr savurdu üzerimizdeki peri tozunu; ve artık hiçbirimiz aynı kişiler değildik.

*

"Sence Kaan gerçekten de o Victoria Secret mankeni ile sevgili mi?"

Ben kargo kutusunu açmakla meşgulken Deniz yatağıma yatmış, telefonundan Argo'nun Amerika'da yaptığı son röportajını okuyordu. Argo çok nadir röportaj verdiği için verdikleri her cevabı ezberlemişti adeta. Bir bilinmez oldukları için de söyledikleri her cümleden anlam çıkarmaya çalışıyordu.

"Bilmem," dedim, çok da oralı olmadan. Yeni gelen kitaplarımı kitaplığıma yerleştirme işimle meşguldüm. "Argo şu an dünyanın en popüler gruplarından biri, Kaan da solisti. Melekler de tüm dünyadaki erkeklerin hayali. Bence birlikte olmaları yüksek bir ihtimal."

"Bence de. Kaan röportajda soruyu geçiştirmiş ama kız otellerinden çıkarken görüntülenmiş."

Son kitabı da yerleştirdiğimde dönüp en yakın arkadaşıma baktım. "Eminim hayran siteleri çıldırmış durumdadır."

Deniz yataktan kalkıp boy aynamda siyah saçlarını düzeltmeye koyuldu. "Bazen çocuklara acıyorum. Daha birkaç gün önce iki kız Demir'in otel odasına gizlice girmeye çalışırken yakalanıp tutuklandı. Güzel ama korkunç bir hayat."

O haberi okumuştum. Hayran siteleri Argo üyeleriyle ilgili haberleri saniyesinde, hatta çoğu zaman magazinin bile henüz haberi olmadan yayımlıyordu. Özellikle de Argostisizm. İstihbarat ağları çılgıncaydı. Günlük tıklanmaları ve gelen yorumlar ise istihbarat ağlarından çok daha çılgıncaydı. Farklı ülkelerden adminlerin ortak yürüttüğü site, gelmiş geçmiş en büyük hayran sitesiydi.

Argo hayranlarının uydurduğu kelime Argostisizm, bildikleri tek şeyin Argo olduğunu ileri sürüyordu. Dünyada önemli olan tek şey onlarmış gibi bir anlam taşıyordu. Siteye girdiğinizde zaten sizi 'Sadece Argo, Sonsuza Dek Argo!' yazısı karşılıyordu. Dünyada binlerce hayranın vücudunda dövmesini taşıdığı şu söz...

İLHAM PERİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin