5. Peri Masalının Finali

47.5K 3.7K 1.1K
                                    

Destek olmak için yapmanız gereken tek şey yıldıza tıklamak. 

sevgili arkadaşlarım;

bu kitapla ilgili bilmeniz gereken EN ÖNEMLİ ŞEY

bunun bir 'öğrenme ve büyüme yolculuğu' olduğudur.

istisnasız her karakter öğrenecek, değişecek ve gelişecek.

yaptıkları her hatanın, her aptallığın farkına varacak.

bu kitaptaki hiçbir karakter mükemmel değildir ama hepsi yaşadıkları ve öğrendikleriyle birlikte değişir. 

saçma sapan yorumlardan sıkıldığım için aynı duyuruyu tekrar tekrar yazdım idare edin ♥

5. Peri Masalının Finali

Birkaç saat sonra bomba bir haber daha düştü sitelere. Bu seferki haber, Kaan ve Berk'in açıklamalarıydı. O gece neler yaşandığını anlatmışlardı. Ezgi o gece bir grup erkek tarafından taciz edilmişti. Olaya şahit olan Berk ve Kaan müdahale etmiş, tartışma kısa sürede şiddete dönüşmüştü. Berk ve Kaan birbirleriyle değil, Ezgi'yi taciz eden grupla kavga etmişlerdi.

Bu haberden sonra dünden beri linç edilen Kaan bir anda kahraman ilan edilmişti. En azından olay Kaan için güzel bir sonuca ulaşmıştı. Muhtemelen Ezgi'yi evinden almalarının sebebi de açıklama konusundaki fikrini öğrenmekti.

Sabah okula gitmek için kapıdan çıktığımda beni hiç ummadığım bir manzara bekliyordu. Bahçe kapısının önünde birikmiş bir gazeteci ordusu vardı. Kapının açılmasıyla hepsi kameralarını ve fotoğraf makinelerini kaldırdılar ama çıkanın Ezgi değil de ben olduğumu fark ettiklerinde büyük hayal kırıklığıyla söylenerek tekrar indirdiler. Görünüşe göre Ezgi artık sadece okulun değil, dünyanın en popüler kızlarından biriydi.

Durağa vardığımda Deniz telefonuna gömülmüş bir halde beni bekliyordu.

"Günaydın," dedim ama yüzünü telefondan kaldırıp bana bakmadı bile.

"Üç yüz bini geçti," dedi kendi kendine sayıklar gibi. Eğilip neden bahsettiğine baktım. Ezgi'nin instagram profiline bakıyordu. "Kurt bir anda kuzu oldu, inanamıyorum. Argo üyelerinin senin için kavga etmesinden daha havalı bir şey olmaz diye düşünüyordum ya, meğer varmış." Kafasını kaldırıp nihayet bana baktı. "Argo üyelerinin seni kurtarıp kahramanın olması. Neden bütün güzel şeyler kötü kızların başına geliyor?"

Deniz'in söyledikleri, son cümleye kadar tipik zırvalamalarıydı ama son cümleyi kurduğuna inanamamıştım. "Saçmalama Deniz!" dedim onu azarlayarak çünkü düşüncelerinin farkına varması için bazen azarlanması gerekiyordu. Bunu kendime de sık sık yapardım. "Tacizden bahsediliyor farkındaysan. Bu hiçbir şekilde güzel bir şey olamaz."

Deniz bir an afalladı. Söylediği şeyi yeni fark ettiği için yüzünü buruşturdu. "Doğru söylüyorsun. Antilik konusunu biraz abarttım sanırım."

"Eh, biraz..."

"Haklısın. Kimse böyle bir şeyi hak etmez ama anlamadığım bir şey var. Madem böyle bir şey yaşandı, neden Ezgi yalan yanlış şeyler uydurdu?"

Açıkçası bu konu hakkında daha fazla düşünmek istemiyordum. "Bilmiyorum. Belki yaşadığı şeyi unutmak için... Travmatik bir durum sonuçta."

Deniz bir süre sessiz kalıp düşündü. "Harika! Ezgi için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Hele ki Ezgi yüzünden vicdan yapacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Sağ ol Açi ya!"

İLHAM PERİSİWhere stories live. Discover now