0.8

2.8K 334 202
                                    

Uzandığım yataktan ayaklarımı sallayarak kalktım. Canım artık o kadar çok sıkılıyordu ki bu ev hatta bu odanın içinde yapacak hiçbir şey bulamıyordum. Sürekli yatıp kalkıyordum. Başka bir rutinim yoktu.

Bir hafta geçmişti buraya geleli. Ondan hala korkuyordum ama bana bir zararı dokunmuyordu. Her öğün yemeğimi odaya getiriyor bende o gelmeden camı açıp ulaşabilen çatı kısmına yemekleri döküp kedilere veriyordum.

Onun verdiği hiçbir şeyi ağzıma dahi sürmek istemiyordum.

Duvardaki saate baktığımda akşam sekize geldiğini görmüştüm. Birazdan yine yemek tepsisi ile buraya gelirdi. Çok fazla benimle vakit de geçirmiyordu, bu garibime gidiyordu çünkü beni buraya zorla getiren oydu. Sırf aynı evde kalalım diye getirmiş olamazdı değil mi?

Kapı açıldığında yatağın üzerinde bağdaş kurdum ve tepsiyi önüme bırakmasını bekledim. Düşündüğüm gibi tepsiyi önüme bırakıp karşıma oturmuştu.

Kaşlarım çatılmış ne yaptığını anlamaya çalışırken hafifçe gülümsedi. "Sen yiyene kadar burada duracağım."

Hafifçe öksürdüm ve tepsi de ki su bardağını dudaklarıma dayadım. Anlamış mıydı yemek yemediğimi acaba? Ama nereden anlayabilirdi ki? Ona bir kere bile yakalanmamıştım.

"Gerçekten yemediğini fark etmiyorum mu sanıyorsun? Şu dudaklarına bak bembeyaz olmuş. Amacın kendini aç bırakarak öldürmek mi? Benden böyle mi kurtulmayı planlıyorsun?"

Bu dediğini hiç düşünmemiştim ama fena fikir değildi bence. Ondan kurtulmak uğruna her şeyi yapmaya hazırdım. Bir katille aynı evde yaşama düşüncesi bile ürkütüyordu.

"Öyle bir amacım yok. Sadece senin getirdiğin şeyleri yemek istemiyorum." dediğimde dikkatli bakışları üzerimdeydi. Nefesini verdi ve kafasını salladı.

"Pekala," diyerek siyah kotunun cebinden telefonunu çıkartıp bana uzattı. "Al ne yemek istiyorsan seç, sipariş edeceğim." Bakışlarım telefon ve gözleri arasında gidip gelirken aklıma mantıklı hiçbir fikir gelmiyordu.

Şu an telefonu alsam da o yanımdayken elimden ne gelebilirdi ki? Üstelik telefon ona aitti. Şu an en iyi fikir dediğini yapmaktı sanırım çünkü bir haftadır midem bomboştu.

"Aç kalmanı istemiyorum Roseanne, al ve ne yemek istiyorsan seç." diye tekrarladığında daha fazla uzatmadan elinde ki telefonu aldım.

Çok aç olduğumdan büyük boy hamburger ve iki porsiyon tavuk seçmiştim. Telefonu ona geri uzatırken bilerek parmaklarını elime sürtmüştü. Hızla elimi çeksem de tenime değen sıcak parmaklarını hissetmiştim.

Tepsiyi alıp yatağın kenarında ki komidinin üzerine bıraktı ve bana daha yakın olacak şekilde oturdu. Direk gözlerimin içine bakarak, "Hadi sor." dediğinde kaşlarımı çattım.

"Ne sorayım?"

"Aklında elbette soracak bir sürü soru vardır. Bir haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz da o yüzden sor."

Haklıydı. Elbette soracak çok şeyim vardı sadece onun cevap vereceği sorular daha azdı.

"Telefonumu ne zaman vereceksin?"

"Bana güvendiğinde." Yani hiçbir zaman.

Nefesimi verdim. "Beni neden burada tutuyorsun?"

Bakışlarını netleştirirken hafifçe yaklaştığını fark etmiştim. "Bu benim hayalimdi. Yani seninle birlikte yaşamak."

Nötr ifademi koruyarak hafifçe gülümsedim. "Hayalin benimle bu şekilde mi yaşamak?"

O da güldü. Hafifçe gülmüştü ama hoşuma gitmişti. Gülüşü hoştu. Saçma sapan şeyler düşünmeyi kes Roseanne! İç sesimin uyarısını dinledim ve dikkatimi söyleyeceği şeye verdim.

"Elbette değil. Hayalim sadece seninle birlikte olmak, bunu senelerdir düşlüyorum. Şimdi diyeceksin ki neden karşıma normal bir şekilde çıkmadın. Bunu da düşündüm ama o zamanlar buna cesaret edemedim ve tek başıma içimde bu sevgiyi büyütürken farkında olmadan hırsı da ekledim. Seni elde etmeyi bir hırs haline getirdim. Bu asla sevgim hırsa dönüştü demek değil. Sana hala delicesine aşığım fakat bir taraftan da seni elde edemediğim o sürede büyüttüğüm hırsım var. Yanında karşı cins birini gördüğüm an aklımı kaybedeceğimi sanıyorum. Kıskançlık bu biliyorum. Sana göre de takıntı ama bunun aşk olduğuna eminim."

Kahvelerini asla gözlerimden çekmeden elinin tersiyle yüzüme uzanıp tenimi okşadı. "Ama inan bana seni incitmekten deli gibi korkuyorum."

jungkook hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jungkook hakkında ne düşünüyorsunuz?

bölüm için bir emoji bırakın 💁🏻‍♀️

oy sınırı; +55
yorum sınırı; +50
❤️

Mi Piace il SangueWhere stories live. Discover now