1.8

2.1K 279 131
                                    

Gözlerimi araladığımda odamdaydım. Jungkook'un evinde ki odamda. Her zamanki gibi, olanlar olmuş ve ben gözlerimi bu evde açmıştım. Sanırım artık bunu kabullenmem gerekiyordu. Jungkook beni ne olursa olsun bırakmayacaktı.

Üzerimden yorganı attığım gibi yatakta doğruldum. Gece yaşananlar film şeridi gibi gözümün önüne gelmişti. Benim ona sinirlenmem, mutfakta silah bulmam, onun gelmesi, Jaehyun'un ölmediğini söylemesi...

Jaehyun'u öldürmedim.

Jaehyun'u öldürmedim.

Jaehyun'u öldürmedim.

Bana onu öldürmediğini söylemişti. Bana gerçekten bunu demişti. Ne yapmam gerekiyordu? Ona inanmak istiyordum fakat ya beni kandırıyorsa düşüncesi beynimi karmakarışık ediyordu. Ona bana zarar vermeyeceği konusunda güveniyordum ama söyledikleri konusunda değil. O kadar farklı birisiydi ki, bazen dünyanın en acımasız bazen de en şefkatli insanı oluyordu.

Ve benim beynim çalışmaya ara veriyordu.

Ellerimle saçlarımı karıştırarak komidine döndüm. İçi su dolu bardağa uzanırken tam yanında gördüğüm siyah cihaz elimin havada asılı kalmasını sağlamıştı. Bu benim telefonumdu?

Bana telefonumu mu vermişti? Bu ne demek oluyordu şimdi? Bana güvendiği anlamına mı geliyordu? Hayır, bu imkansızdı. Üstelik dün yaşananlardan sonra bana güvenme ihtimali sıfırdı gözümde. Yine de her şeyi kenara atarak uzun zaman sonra telefonumu elime aldım.

Açılmasını bekledikten sonra mesajlar üst üste gelmeye başlamıştı. Bu süreçte telefonumu hiç karıştırmamış mıydı? Tüm mesajları boş vererek magazin sitesine girdim ve arama butonuna hızla Jung Jaehyun yazdım. Emin olmalıydım, onun ölmediğine emin olmalı-

En üstte gördüğüm haber beni olduğum yere kitlemiş, şaşkınlıkla dudaklarımın aralanmasını sağlamıştı.

En üstte gördüğüm haber beni olduğum yere kitlemiş, şaşkınlıkla dudaklarımın aralanmasını sağlamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AKILLARI DURDURACAK HABER!

Haftalar önce evinde ölü bulunduğu haberi çıkan ünlü model Jung Jaehyun'un ölmediği ortaya çıktı. Bu bütün hayranları şok edip aynı zamanda sevince boğdu. Jung bu konu hakkında, "Arkadaşım ile iddiaya girdiğim bir oyun vardı ve bu o da bunu ciddiye alarak böyle bir haber çıkmasını sağlamış. Herkesten çok özür dilerim, ben iyiyim." notunu paylaştı. Bazı hayranlar buna inansa da bazıları için bu konu soru işareti bırakıyor. Öldüğü haberi çıktığında ortadan kaybolan model Park Rosé'de insanların kafasını daha fazla karıştırıyor...

Gerçekten ölmemişti. Jaehyun gerçekten ölmemişti ve bu bana şu an şaka gibi geliyordu. Doğru söylemişti, onu öldürmemişti. Ve beni mahvetmişti. Yalan söyleyerek, bana onun öldüğünü söyleyerek beni mahvetmişti.

Mi Piace il SangueHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin