24.

17.3K 401 70
                                    

INTE REDIGERAD

FRIDAS POV

Vi satt i Camerons privatplan och var på väg till New York. Jack G satt bredvid mig och jag suckade när han kollade på mig misstänksamt för tionde gången.

"Jag kommer inte spränga upp planet så du bara vet" sa jag och kollade på Heather som satt bredvid Ellinor och skrattade.

"Har du bomber på dig?" frågade Taylor som satt framför mig och jag himlade med ögonen och sparkade på hans säte.

"Ja, jag tänker spränga upp oss alla" svarade jag sarkastiskt. Jack spärrade upp ögonen och Taylor reste sig och riktade en pistol mot mig. Alla tystnade och jag höjde händerna sakta.

"Visitera henne" sa Cameron uttråkat och drack sin drink. Jack G gav Taylor en hopplösblick och jag kollade på dom båda.

"Jaha vem är den lycklige?" frågade jag och reste mig upp. Taylor suckade och stoppade undan pistolen. Jag log mot honom och gick mot dörren som ledde till sovrummet som fanns längst bak i planet. Yes, ett sovrum. Jag gick in och vände mig mot Taylor som stängde dörren.

"Vill du att jag ska klä av mig?" frågade jag och kollade upp på honom med oskyldiga ögon.

"Ja det skulle underlätta" muttrade han och jag himlade med ögonen.

"Sur gubbe" mumlade jag och drog av mig min tröja och mina jeans. Taylors ögon spärrades upp och jag flinade.

"Vill du att jag ska ta av mig resten också? För att bevisa att jag inte har en bomb på mig?" frågade jag och han gick fram mot mig och lade sina händer på min midja.

"Mm, bara för att vara på den säkra sidan. Jag tror inte det vore så bra om hela planet sprängdes upp" mumlade Taylor medan hans ena hand gled upp mot mitt bh spänne. Jag drog en hand genom hans hår och skrattade lågt. Han lutade ner huvudet mot mig och jag slöt ögonen när han läppar nådde mina.

"Bara för att vara på den säkra sidan" mumlade han med sina läppar mot mina medan vi ramlade ner på sängen.

(ohlala)

Camerons POV.

Jag suckade irriterat och kollade på klockan. Taylor hade varit borta i en halvtimme nu och det var tio minuter tills vi skulle landa.

"Borde inte Taylor ha visiterat Frida nu?" frågade Hayes och Nash flinade elakt åt sin lillebror.

"Du vet när två personer gillar varandra väldigt mycket, vill dom hoppa i säng med varandra, helst nakna och då-"

"Okej vi förstår Nash" avbröt Jack G och Hayes gav Nash en äcklad blick.

"Har Frida och Taylor legat med varandra?" frågade Vera och kollade Heather som såg ut som hon helst ville sjunka genom jorden.

"Ja" mumlade hon generat och Vera, Ellinor och Hanna kollade på oss alla som vi var galna.

"Okej nog pratat om deras sexliv. Vem ska gå och avbryta dom?" frågade jag och alla tystnade.

"Du. Ditt gäng, ditt ansvar" sa Matt och jag muttrade någonting irriterat och hällde i mig det sista av min drink. Jag gick mot dörren och knackade. Jag hörde hur dom andra skrattade tyst och jag himlade med ögonen och slog upp dörren.

"Vill du vara med?" sa Frida retsamt och Taylor skrattade.

"Ja, du hade ju inte fått ligg på länge" sa han och jag kollade äcklat på dom.

"Tack men nej tack" svarade jag och Frida satte sig upp och tog täcket för att dölja sin kropp. Jag vände bort huvudet och stirrade istället på Taylor som hade fått på sig kalsongerna.

Bad Boys. Good Lips.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang