32.

16.8K 432 215
                                    

INTE REDIGERAD

Fridas POV

Jag suckade en gång till och föll ner i den mjuka sängen. Vi var på ett motell... igen och jag var med barn. Om nio månader skulle jag trycka ut en levande varelse ur min fitta. Herre gud. Jag tog fram mobilen mormor hade gett mig och spelade lite Flappy Bird. Helt plötsligt öppnades hotelldörren men jag ignorerade det och fortsatte försöka få den förbannade fågeln att flyga.

"Frida?" hörde jag Taylors röst och jag mumlade någonting ohörbart till svar.

"Förbannade jävla fågel!" skrek jag ilsket och slängde telefonen på sängen.

"Jag är ingen fågel men okej" sa Taylor och jag blängde på honom när han gick tvärsöver rummet fram till mig. Han log åt mig och jag gav honom en misstänksam blick.

"Vad vill du?" frågade jag Taylor misstänksamt och följde han med blicken medans han gick runt i rummet.

"Jag är kille du är tjej" sa han och fortsatte att gå runt. Jag höjde på ögonbrynen och kollade undrade på honom.

"Jag är snygg och kåt. Du är snygg och..." började han men jag avbröt honom.

"För mycket information Taylor" avbröt jag tvärt och jag tog upp mobilen för att fortsätta spela.

"Men..." började han.

"Inga men. Jag vill inte ligga med dig, så ut ur mitt hotellrum" avbröt jag argt igen och pekade på dörren.

"Men jag älskar dig, Frida" mumlade han men jag pekade bara på dörren.

"Såhär ligger det till. Vi har sex, du säger att du älskar mig men sen hånglar du upp någon annan på en klubb. Jag blir alltid ditt andra alternativ och jag är less på det" förklarade jag argt åt honom och han skade bara på huvudet men gick ut. Jag fortsatte att spela på mobilen men jag hade en orolig känsla för Taylor. Jag kände på mig att han skulle gå och supa sig full ikväll. Av ren tillfällighet såg jag Taylor gå på trottoaren utanför fönstret. Jag sprang upp och tog på mig en tunn jacka och följde efter honom. Jag ville inte visa mig för då kanske han tror att jag bryr mig, vilket jag inte gör, jag ville bara se så att han är okej och inte gör något dumt. Han närmade sig en restaurang och när han var framme vid den så gick han in och jag följde efter men höll mig i bakgrunden. Taylor satte sig vid ett bord mitt i restaurangen med två andra killar så jag tog ett bord så långt bort som möjligt. Killarna var djupt inne i sin diskussion när helt plötsligt en av killarna ställde sig snabbt upp. Han skrek något åt Taylor och hela restaurangen tystnade och kollade på Taylor och killarna. Den andra killen reste sig sakta upp samtidigt som han riktade en pistol mot Taylor.

"Alla lämnar sina jackor, mobiler och väskor här inne och sen lämnar ni lokalen!" skrek killen med pistolen och alla började göra som han sa. Men jag gömde mig bakom en stor kruka och väntade tills alla hade lämnat lokalen.

"Vart är pengarna Taylor?!" skrek någon av killarna. Båda var väldig lika så det var svårt att se skillnaden på dom, gissningsvis tvillingar.

"Ni har inte gjort erat jobb. Ni gör det först och sen får ni pengarna" sa Taylor lugnt och jag kröp bort från krukväxten till ett stort bor med en stor duk.

"Vi vill ha pengarna nu. Annars skjuter vi dig här och nu!" jag himlade med ögonen åt det löjliga hotet. Inte ens jag blir rädd av sånt.

"1...2..." började en av killarna räkna in.

"Okej, okej!" Taylor stoppade dom och jag kikade fram bakom bordet, en väldigt dum sak att göra.

"Men titta Taylor, din flickvän är här!" sa han med pistolen och jag for in bakom bordet igen. Varför tror alla att jag och Taylor är tillsammans?!

Jag tog fram min pistol och kollade så att min kniv var i bh:n innan jag sakta ställde mig upp och började gå mot Taylor och killarna.

"Släpp dina vapen, annars skjuter vi honom" hotade killen utan pistolen men jag fortsatte att gå mot dom utan att släppa mina vapen. När jag kom närmare så såg jag hur killarna såg ut. Dom var jävligt snygga, oh.

"Skjut honom, jag bryr mig inte" sa jag lätt och log ett fejkat leenden på mot tvillingarna. Dom kollade förvånat på varandra och misstänksamt mot Taylor.

"Vilka är ni?" frågade jag och satte mig på ett bord.

"Jag heter Aiden och det där är Ethan" svarade en av killarna argt.

"Vänta lite. Jag vet vilka ni är, en av mina kompisar låg med Aiden" sa jag och Aiden flinade.

"Vem har inte legat med mig?" skröt han och Ethan skrattade. Jag kollade seriöst på honom och han slutade skratta.

"Det tragiska var att hon blev våldtagen" sa jag sen och Aidens ansikte blev direkt känslolöst. Jag höjde pistolen och såg hur Taylor gjorde detsamma och sen sköt jag. Dom båda killarna föll ner till marken och jag log upp mot Taylor.

"Att jag alltid måste hålla koll på dig, du är som ett barn" sa jag och hävde mig ner från bordet. Taylor flinade och tog ett stort steg över en av tvillingarna.

"Jag visste att du inte kunde hålla dig borta från mig" retades han och jag tog tag i hans arm för att dra ut honom ur restaurangen.

"Ingen annan håller ju koll på dig" sa jag och kollade upp på honom. Han log ner mot mig och kysste min panna.

"Tack" mumlade han mot min panna och jag slöt ögonen av välbehag. Så här önskade jag att det alltid var, bara jag och Taylor. Och den lilla oönskade varelsen i min mage.

"Taylor jag måste berätta en sak" sa jag nervöst och han hummade som svar medan vi gick på trottoaren påväg tillbaka. Jag tog ett djupt andetag för att försöka lugna ner mina nerver.

"Jag är med barn och det är ditt"

Bad Boys. Good Lips.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang