28.

16.6K 421 142
                                    

INTE REDIGERAD

FRIDAS POV.

Jag och Jack skrattade så vi grät åt filmen som Jack hade valt.

"Herregud hur knäpp kan man vara?" frågade jag och torkade mina tårar. Jack skakade på huvudet och log åt mig.

"Jag sa ju att du skulle gilla den" sa han och gav mig en snabb puss på munnen. Jag rodnade och tittade ner i mitt knä. Det knackade på dörren och jag reste mig men blev nerdragen av Jack. Jag fnittrade och lindade mina armar runt hans hals.

"Du är helt fantastisk"
mumlade han och kysste min hals. Jag slöt ögonen och stönade lågt, men blev avbruten av en arg knackning till. Jack suckade och jag reste mig igen. Jag tog en morgonrock och drog den runt min halvnakna kropp. Knackningarna hade nu övergått till bankningar och jag suckade irriterat.

"JAG KOMMER, LUGNA NER DIN ÅSNA" skrek jag och jag hörde hur Jack skrattade från sängen. Jag log och drog upp dörren. Där stod en arg Taylor. Jag lutade mig mot dörrkarmen och han korsade armarna över bröstet med höjda ögonbryn.

"När hade du tänkt berätta för mig att du knullar Jack" sa han och jag drog en hand över ansiktet och muttrade någonting irriterat.

"Jag visste inte att jag behövde berätta för dig om alla jag hade legat med" sa jag och korsade mina armar över bröstet jag med. Han blängde på mig och kollade bakom min axel.

"Han är här inne eller hur?" frågade han och flinade. Jag kollade på honom med uppspärrade ögon och blockerade dörröppningen.
"Nej. Det är han inte" sa jag skärrat och Taylor flinade ännu bredare.

"Kom igen Frida. Jag vill bara säga hej till min vän" sa han och tryckte bort mig från öppningen. Jag tog tag i hans arm och försökte dra tillbaka honom.

"Taylor kom igen" mumlade jag lågt men han bara skakade av sig min hand och fortsatte mot sängen där Jack låg utan tröja.

"Vem var det som-" Jack avbröt sig själv när han såg den ilskna Taylor. Jack flög upp från sängen och ställde sig upp.

"Kom igen Jack. Tror du verkligen jag kommer spöa dig?" sa Taylor kallt och lutade huvudet åt sidan. Jag kollade oroligt på dom två killarna och bestämde mig för att hämta hjälp. Jag sprang ut från rummet och knackade på hos Cameron och Heather. Cameron öppnade och kollade på mig med en förvånad blick.

"Taylor kom in till Jack" sa jag och började dra med Cameron mot Jacks rum. När vi kom in kollade jag häpet på det som hade varit ett fint rum. Lampor låg på golvet och ett bord hade gått av på mitten.

"Taylor lägg av!" hörde vi hur Jack skrek och vi skyndade oss mot sovrummet. Taylor hade Jack nedtryckt mot sängen med en pistol pressad mot hans panna.

"Taylor. Sluta nu" sa Cameron lugnt och Taylor kollade förvånat på Cameron och mig.

"Varför det? Han låg med tjejen jag gillar. Du mördade han som låg med Adrianna. Då kan väl jag mörda Jack?" sa Taylor och kollade ner på Jack med ett flin.

"Taylor det var lite skillnad. Adrianna blev våldtagen, det vet du" sa Cameron lugnt och jag förstod varför Cameron var den man fick mest betalt för om man lyckades mörda honom.

"Hur vet du att Frida inte blev våldtagen?" frågade Taylor och pressade pistolen hårdare mot Jacks panna.

"Blev du våldtagen?" frågade Cameron och kollade på mig. Jag tittade ner i golvet skamset.

"Nej" mumlade jag och Cameron log triumferande.

"Exakt Taylor. Släpp Jack nu" sa han sen och Taylor klev av men sköt precis vid hans huvud.

"Du kommer ångra att du låg med henne" hotade han och Cameron ledde ut honom ur rummet.

CHARLES POV.

Jag satte mig i min skrivbordstol och kollade med granskande ögon på min fru Marielle.

"Är du 100% säker?" frågade jag och hon nickade snabbt.

"Ja. Hon är här i New York, Sarah såg henne" svarade hon och jag reste mig sakta.

"Då tar vi henne" viskade jag sakta och flinade. Marielle fnittrade och gick ut ur rummet.

"Jag har gjort middag om du vill ha!" ropade hon och viftade på höfterna överdrivet när hon gick.

"Tyvärr jag har lite jobb att fixa inne på kontoret. Men tack ändå älskling" sa jag och gick ut till min bil.

Bad Boys. Good Lips.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora