29.

20K 484 233
                                    


CAMERONS POV

Jag vaknade av att solen lös rätt på mitt ansikte. Jag hörde hur Heather andades tyst bredvid mig och jag log mot henne. Hennes läppar var halvöppna och solen fick hennes mörkbruna hår att se ljusbrunt ut. Jag drog bort en hårslinga från hennes ansikte och lade en arm runt henne. Jag drog hennes kropp mot mig och kände hur hon andades mot min hals. Mina ögon slöts och hon tryckte sig närmare mig. Jag blev direkt avslappnad och kände hur jag höll på somna igen. Men helt plötsligt bankade någon på dörren.

"Cameron öppna för fan!" hörde jag hur Taylor skrek och jag suckade irriterat och drog mig försiktigt bort från Heather.

Jag öppnade hotelldörren och där stod Taylor fullt påklädd.

"Klockan är tio över sex. Vi åker om en kvart" sa han och jag drog en hand över håret och kollade på honom förvirrat.

"Varför ska vi åka så tidigt?" frågade jag och gäspade stort. Taylor himlade med ögonen och gick in i rummet.

"Hej Heather. Kul att se att du fortfarande lever" hälsade Taylor och Heather kollade förvirrat på honom när han satte sig i fåtöljen. Hon reste sig från sängen och gick mot badrummet.

"Jag kan inte säga detsamma" mumlade hon när hon passerade mig och jag skrattade. Taylor putade med underläppen och försökte se deppad ut.

"Kom igen Cameron. Tempo, vi ska äntligen bli klara med den här skiten!" sa Taylor och reste sig. Han log lyckligt åt mig och jag lade mig ner i sängen igen.

"Jag orkar inte" mumlade jag i kudden och jag kände hur han började dra i mitt ben.

"Kom igen nu! 100 miljoner dollar kommer bli våra!" sa Taylor och drog ner mig från sängen. Jag svor högt när han började gå på mig.

"Cameron dags att stiga upp!" sa han retsamt och trampade på min rumpa. Jag rullade runt och tog tag i hans ben så han föll handlöst ner på golvet.

"Bitch" muttrade han och jag flinade åt honom innan jag reste mig upp från golvet.

"Kom igen nu Taylor. 100 miljoner dollar kommer bli våra" sa jag retsamt och gick in i badrummet där Heather stod och duschade. Jag tog min tandborste och tandkräm och började borsta tänderna. Helt plötsligt hörde jag hur Heather skrek och jag vände mig om snabbt. Hon hann precis dra en handduk från hängaren och jag höjde på ögonbrynen åt henne.

"Vad gör du?" frågade hon chockat och jag kollade på henne oskyldigt.

"Jag borstar tänderna" sa jag med tandborsten i munnen och hon suckade. Jag vände mig om igen och hon gick ut från badrummet. Jag hörde ett till skrik och gissade på att hon såg Taylor.

"NEJ TAYLOR!" sa hon bestämt och jag höll på dö för att det lät så gulligt.

"Du måste ta av dig handduken för att ta på kläderna" hörde jag Taylor och jag himlade med ögonen. Heather suckade argt och kom in i badrummet igen. Hon schasade ut mig.

"Ta på dig kläderna jag har valt" sa jag innan jag gick ut.

Jag kollade fundersamt på Taylor som gjorde kullerbyttor i sängen och var allmänt barnslig.

"Jag ska skjuta en kula genom huvudet på honom" sjöng han lyckligt. Badrumsdörren öppnades och ut kom en sexig Heather. Hennes bruna, vågiga hår hängde löst på axlarna och på sig hade hon ett par svarta jeans och ett vitt linne. Taylor visslade lågt och jag log stolt mot henne.

"Du kan det här med kläder" sa hon och log mot mig. Jag gick mot henne och hon kysste mig lätt på läpparna.

"Ibland förstår jag mig inte på er" mumlade Taylor och gjorde en till kullerbytta. Jag avbröt kyssen och kollade frågande på honom.

Bad Boys. Good Lips.Where stories live. Discover now