26.

17.5K 444 96
                                    

INTE REDIGERAD 

Heathers POV

Jag gick ut ur duschen och virade en fluffig vit handuk runt min blöta kropp. Jag vände mig om för att ta mina kläder när jag insåg att dom var i sovrummet. Jag suckade och virade handuken tätare kring kroppen innan jag öppnade dörren och gick ut. Cameron tittade upp från hans mobil och visslade lågt.

"Säg ingenting" muttrade jag och rodnade medan jag böjde mig ner för att ta upp mina kläder som låg i en påse. Jag kände hur handduken gled upp men ignorerade det. Jag hörde hur Cameron andades tungt så jag reste mig och kollade på honom oroligt.

"Vad är det?" frågade jag och hans blick for överallt utom på mig.

"Ingenting" mumlade han och skyndade sig in på toan. Jag skyndade mig att byta om medan han var borta. Precis när jag hade dragit tröjan över huvudet öppnades hotelldörren och in kom Frida. Jag log mot henne och hon log tillbaka.

"Följer du med ner och äter frukost?" frågade Cameron som tydligen hade kommit tillbaka från toan och både jag och Frida nickade. Vi gick ut från rummet och mot hissarna. Vid hissarna stod resten av gänget och vi alla skulle ta en hiss till översta våningen där frukost serveringen fanns. Frida gav mig en orolig blick när alla började tränga sig in och jag suckade men tog hennes hand och kramade om den. Hon drog åt sig handen och jag förstod att hon bara kände sig mer trängd av det. Taylor som stod bakom mig kollade oroligt på henne.

"Är du okej?" viskade han till henne men Frida ignorerade honom och började prata med Jack G istället. Taylor muttrade någonting irriterat och lutade sig mot hissväggen med slutna ögon. Hissen stannade och alla gick ut. Camerons hand låg på min rygg och han guidade mig till ett lång bord.

När vi hade ätit frukost gick vi tillbaka till hotellrummet. Ja slängde mig ner på sängen och suckade irriterat när huvudvärken kom tillbaka. Jag kände hur någon lade sig ner bredvid mig och jag lyfte på huvudet och såg Cameron ligga bredvid mig och stirra upp i taket.

"Kan jag fråga dig en sak?" frågade jag och han vände på huvudet och kollade rät in i mina ögon.

"Du frågade nyss en sak" sa han och jag himlade med ögonen.

"Vem är Adrianna?" så fort orden lämnade min mun spändes Cameron och han kollade argt upp i taket igen.

"Adrianna var min flickvän. Hon blev mördad av killen som försökte våldta dig" sa Cameron och spände sin käke. Jag nickade och rullade runt så jag låg på mage.

"Älskade du henne?" frågade jag utan att tänka mig för. Cameron vände snabbt på huvudet och kollade på mig med förvånade ögon.

"Ja, såklart jag gjorde. Hon var fantastisk. Hon påminner om dig, det var därför jag ville ha dig också" svarade Cameron och borstade bort ett hårstrå från mitt ansikte. Jag slöt ögonen när hans tumme drogs över mitt kindben. Han tryckte upp sin överkropp med hjälp av sin armbåge och kollade ner på mig.

"Du är så vacker" mumlade han och stoppade en av mina hårslingor bakom mitt öra. Jag rodnade och kollade ner på det vita lakanet. Innan jag visste ordet av var jag halvnaken med Cameron liggandes över mig. Vi båda andades tungt och jag stönade lågt när hans läpp kysste min hals. Precis när hans hand äntligen fann sin väg neråt slängdes dörren upp. Jag flämtade till och kollade med förvånade ögon på Frida och Jack G som stod och hånglade i dörröppningen. Frida vände huvudet mot sängen och fnittrade hysteriskt.

"Oj det här rummet var tydligen upptaget!" sa hon och drog bort Jacks huvud från hennes hals. Jack flinade åt Cameron och gav honom en tumme upp innan Frida drog med honom ut från rummet. Cameron begravde huvudet i kudden och muttrade någonting ohörbart. Jag mumlade någonting innan jag flydde bort från Cameron och in på toaletten. Jag kollade på mig själv i spegeln och sköljde mitt ansikte med kallt vatten om och om igen. Jag hade nästan haft sex med den som kidnappade mig!

Efter ett tag så gick jag ut ur badrummet men igen var i rummet så jag bestämde mig för att gå ut. Men såklart kunde jag inte gå längre än några meter i korridoren innan någon ropade på mig. Jag vände mig om och där stod Matt.

"Vars ska du?" frågade han.

"Jag ska ha friskluft" svarade jag irriterat och fortsätte att gå mot hissen men han följede efter mig. Vi åkter ner till bottenvåningen och vi gick ut till parken som låg utanför hotellet. Vi började prata och jag fick veta massor med saker om Matt.

"Sen ville jag gifta mig med min systers bästa vän" avslutade Matt och jag skrattade ännu mer. Vi hade gått i parken i flera timmar och bara pratat och skrattat. Vi gick i en behaglig tystnad, men såklart var jag tvungen att avbryta den.

"Men är ni efterlysta av polisen?" frågade jag och han ryckte på axlarna.

"Cameron och Taylor sköter allt sånt där. Vi andra får inte veta så mycket om just det. Dom tror väl att vi ska försöka fly eller något" sa Matt och jag kollade på honom förvånat.

"Fly? Varför skulle ni fly?" frågade jag förvirrat och Matt sparkade på en sten.

"Cameron och Taylor bildade gänget när Cameron var 16 och Taylor 15. Dom båda hade haft en jobbig uppväxt och ville ta det till nya höjder. Ganska snart förstod dom att två personer skulle aldrig kunna gå emot större gäng så dom började muta folk att bli med i deras gäng. Jag, Jack och Jack var dom första som gick på det. Sen hörde folk talas om det och på det sättet växte gänget. Vi hade en kille som hette Carter som var med. Han var väldigt nära Cameron och Taylor så han fick veta massor med information osv. Men han gick till ett annat gäng och skvallrade, så då mördade vi honom. Cameron och Taylor har i stort sett fryst ut oss andra på grund av det" förklarade han och jag nickade.

"Men vad ska ni göra med pa... Charles och mig?" frågade jag sen och Matt log åt mig.

"Ärligt talat så vet jag inte. Troligtvis kommer vi döda honom, få pengar och sen ett nytt uppdrag. När det gäller dig så kommer inte Cameron låta någon röra dig" sa han och ryckte på axlarna.

"Så allt handlar om pengar? Ni dödar folk för pengar? Oskyldiga personer?" jag kollade chockat på Matt och jag såg att han blev irriterad av det jag sa.

"För det första så dödar vi ingen oskyldig. För det andra så gör vi våra uppdrag för att annars är vi döda" sa han irriterat och jag stoppade händerna i jackfickan och kollade ner i marken.

"Ni försökte döda Frida" muttrade jag och Matt skrattade.

"Frida är inte särskilt oskyldig, Heather"

Bad Boys. Good Lips.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt