42.

12.8K 387 148
                                    

HEATHERS POV.

Vi satt i en bil. Igen. Det känns som om jag har tillbringat 100 000 timmar i bil under tiden jag har varit här.

"Varför åker vi bil hela tiden?" frågade jag nyfiket.

"Du får gå om du vill, men räkna med att det är några mil" svarade Taylor och jag blängde på honom.

Efter ungefär 20 minuter i tystnad så var vi framme vid det övergivna hotellet. Cameron delade in oss i små grupper och vi spred ut oss över området. Jag, Cameron och Jack J smög tillsammans fram till byggnaden med våra pistoler i handen. Vi smög in genom entredörren och precis när vi kommit in så stod det några män och vaktade. Innan jag ens hann blinka så sköt Cameron och Jack J och männen låg död på marken. Vi fortsatte in genom byggnaden men ingen Dan syntes till.

"Vart fan är han?!" mumlade Cameron irriterat och ökade på stegen lite till. Jag såg Fridas grupp och vinkade lite diskret till henne men hon vinkade inte tillbaka. Jag gjorde en ful min mot henne men inte ens det såg hon.

"Cameron!" väste jag och pekade mot Frida. Vi gick dit och tillsammans med Fridas grupp gick vi upp till våning två.

"Diss" viskade jag till henne men hon kollade bara förvånat på mig. Andra våningen var precis lika skitig och äcklig som första våningen men skillnaden var att här hördes det röster från ett av rummen. Jag böjde mig ner för att knyta min sko vilket var väldigt dumt för när jag reste mig upp så var alla borta.

"Hej du där!" hördes det bakom mig och jag vände mig snabbt om med pistolen riktad mot personen som skrek till mig. Det var absolut någon från Dans gäng så utan att tänka så avfyrade jag min pistol och så låg mannen på marken.

Fridas pov

Jag hade gått några meter innan jag hörde ett skott och insåg samtidigt att Heater saknades.

"Heather!" skrek jag och började springa tillbaka till trapporna med dom andra hack i häl. Jag fick världens chock när jag kom runt hörnet för någon meter framför oss sto Heather som förstelnat med sin pistol i handen. På golvet längre fram låg en död man.

"Shit. Jag trodde aldrig att hon skulle våga" sa Nash bakom mig och jag hörde hur Taylor instämde. Cameron gick fram till Heather och tog hennes pistol.
"Vi måste fortsätta hjärtat, håll dig nära mig" sa han till henne och vi alla fortsatte att gå. VI smög genom andra våningen till det sista rummet där Nash sa att Dan var.
"Okej, vet alla vad dom ska göra?" viskade Cameron och alla nickade. Jag drog fram min pistol och ställde mig brevid Taylor. Han tog min hand och kollade på mig.
"På tre" viskade han.
"Ett" jag laddade pistolen "Två" Alla ställde sig redo "Tre" någon av killarna slog upp dörren och vi sprang in. Efter det gick allt så snabbt. Det var pang pang, en man död. Pang pang, några till och jag hoppades hela tiden att det inte var någon av mina vänner. Pang pang och sen blev det helt tyst. Cameron tecknade vi skulle ut så vi sprang ut ur hotellet och stannade inte innan alla satt i bilen.
"Uppdraget är avklarat" sa Jack J och motorn startades.

"Taylor!" skrek jag för att överrösta den höga musiken som spelades.

"Ja?" sluddrade han tillbaka.

"Kom!" skrek jag och drog med honom till en soffa som Cameron och Heather redan satt i.

"Varför ska han bli så jävla packad?" skrek jag argt och pekade på Taylor som hade ramlat ner i soffan. Heather log mot mig och istället för att sitta kvar med Cameron och Taylor så drog ut mig på dansgolvet. Vi hoppade runt i takt till musiken och sjöng med till låten. Jag har verkligen den bästa vännen i hela världen. Jag har gjort så mycket skit och sårat henne många gången men hon förlåter mig ändå. Nu när Dan är död så är jag fri. Jag och Taylor kan göra vad vi vill nu, åka vart vi vill. Jag log stort mot Heather och hon log tillbaka. Jag var lycklig för första gången på länge.

SLUT

Wow, nu är denna bok slut.. Det känns konstigt att allt är över nu. Men allt har ett slut. Vi vill bara tacka er så sjukt mycket för att ni har läst, kommenterat och röstat. Ni som har hängt med ända från första dagen, ni har haft denna bok i er bibliotek i drygt ett år. Tack så mycket!

Bad Boys. Good Lips.Where stories live. Discover now