39.

13K 428 131
                                    

HEATHERS POV

Cameron hade släppt Taylor efter att Frida lovat att hålla koll på honom. För tillfället stod jag mitt på dansgolvet och dansade med Hanna och hade kul för första gången under denna kväll.

"Jag älskar den här låten" skrek hon till mig och jag nickade. Vi hoppade runt på dansgolvet tills Hanna försvann någonstans och jag valde att sätta mig ner. Jag satte mig i en tom soffa men det dröjde inte länge innan en kille kom och satte sig.

"Hej!" sa han och log mot mig.

"Hej" sa jag tillbaka.

"Vad heter denna vackra tjej?" sa killen vilket fick mig att rodna.

"Heather" sa jag och sträckte fram min hand som killen skakade och presenterade sig som Tom. Vi satt och småpratade en stund innan Tom började dra sin hand långst mitt lår så jag bytte ställning men handen kom tillbaka.

"Du? Det var väldigt trevligt att prata men jag måste verkligen hitta min vän" sa jag nervöst och ställde mig upp men han drog tillbaka mig.

"Nej vad tråkigt. Jag tycker att vi går upp på övervåningen istället" svarade han och tog ett stadigt tag om min hand.

"Och jag tycker att du ska följa med utan några anmärkningar" fortsatte han viskandes och jag kunde se att han höll en kniv i sin andra hand.

"Nej" sa jag bestämt och försökte dra mig loss men då kände jag en knivspets i ryggen.

CAMERONS POV

Efter att ha släppt iväg Taylor och Frida så gick jag ut i köket och träffade Shawn och Nash.

"Tja" sa jag och lutade mig mot diskbänken. Nash gav mig ett glas och jag svepte det i en klunk.

"Är det några hotties här ikväll då?" frågade Shawn och granskade folkmassan i vardagsrummet.

"Du vet hon Heather? Hon är ju inte så dum" sa Nash retfullt och jag gav honom fingret och han brast ut i skratt.

"På tal om Heather... Har ni sett henne?" frågade jag dom men båda skakade på huvudet så jag bestämde mig för att leta efter henne. Jag gick ut i det stora vardagsrummet som för tillfället var dansgolvet men där var hon inte heller. Efter en stunds letande så hittade jag henne sittandes med en annan kille. Det som irriterade mig var hans hand som smekte hennes lår. Men istället för att gå fram till dom så ställde jag mig en bit bort för att se till att han inte gjorde något dumt. Efter en stund så såg jag att Heather blev obekväm så hon reste sig upp men blev stoppad av killen. Men istället för att dra sig loss och gå därifrån så stannade hon?! Han viskade något i hennes öra och dom reste sig upp och gick iväg. Jag kände ilskan bubbla i mig, det här var väl hennes sätt att säga att hon inte gillade mig. Jag såg dom gå upp för trappan så jag vände mig om för att hitta spriten. Istället hittade jag Taylor och Frida.

"Vad du ser ledsen ut, gubben" skojade Frida och kollade upp på mig med lekfulla ögon.

"Men seriöst, har det hänt något?" frågade Taylor som stod med en arm slängd över Fridas axel och en ölburk i den andra handen.

"Heather dissade mig" sa jag känslolöst och Frida stirrade förvånat på mig.

"Va? Nej, det tror jag inte på" sa hon skeptiskt och Taylor bara hällde i sig mer öl. Vilken fin vän jag har.

"Hon följde med någon snubbe för att knulla" sa jag irriterat och nu såg Frida ännu mer förvånad ut.

"Det skulle hon aldrig göra, inte Heather. Hon är ju halvt oskuld, typ" sa hon bestämt. Jag skakade bara på huvudet och följde Frida med blicken när hon klampade iväg, då verkade Taylor fatta att vi faktiskt pratade för han kollade fundersamt efter Frida.

Bad Boys. Good Lips.Där berättelser lever. Upptäck nu