41.

13.8K 374 108
                                    

Fridas POV.

Dörren smällde igen och alla kollade efter Taylor och Cameron.

"Okej... Vad hände nyss?" frågade Jack och kollade runt på oss andra. Ingen svarade men Nash tog upp sin mobil och började skriva på den.

"Dom ska någonstans och det är inte till affären" sa han och jag suckade. Det här var ju bra. Vi har ingen aning vart dom ska eller vad dom ska göra.

"Dom åker säkert efter Dan" mumlade Heather och några höll med.

"Vi åker efter dom!" sa Nash och alla killarna reste sig.

"Nej, vi har ingen aning vart dom är eller vart Dan är! Vi kan inte åka utan någon plan" sa jag bestämt.

"Men..." började Jack men jag avbröt honom.

"Nej, vi måste ha en plan först" Jag kollade på alla som nickade utom Nash som såg irriterad ut.

"Vem utnämde dig till chef?" frågade han och korsade armarna.

"Det är jag som har ett gäng som inte ens ni visste om. Så jag tycker jag är chef i alla lägen" svarade jag kaxigt innan jag gick ut på altanen. Men helt ärligt hade jag ingen aning vad vi skulle göra. Cameron och Taylor åkte bara utan att säga vad dom skulle göra så jag har inget att börja på. Dom kanske inte alls åker efter Dan, vad vet jag.

"Frida kolla vad jag hittade" sa Heather och gav mig en lapp.

Förlåt att jag bara lämnar dig nu men jag och Taylor ska på ett viktig uppdrag och vi vill inte att ni ska följa efter oss. Jag vet inte när vi kommer tillbaka och om vi inte skulle det så ska du veta att jag älskar dig

/Cameron

Jag bara stirrade på lappen. När blev Cameron en mjukis som skriver cheesy kärlekslappar? Jag gav tillbaka lappen till Heather men hon tog den inte.

"Tänk om dom inte kommer tillbaka" viskade hon och jag såg att tårarna var nära.

"Gumman" sa jag och gav henne en lång kram.

"Kan inte vi hitta på något? Det var väldigt länge sedan vi gjorde det" frågade hon och jag insåg hur ledsen hon var. Jag insåg hur mycket hon behövde en bästa vän som var där för henne.

"Vi kan baka" sa jag och ett leende bildades på hennes läppar. Hon skuttade in i huset och höll på att springa på Jack G utan tröja.

"Vad hände med henne?" frågade han men jag svarade inte utan skuttade efter henne och svängde överdrivet med armarna. Med hjälp av en gammal receptbok och musik så hade vi fått ihop cupcakes.

Camerons pov

Vi smög in i huset och möttes av tystnad. Som vanligt låg det skor och kläder på golvet.

"Hur mycket är klockan?" frågade Taylor och jag kollade ner på min nya rolex klocka.

"Halv två" svarade jag och Taylor suckade.

"Jag vill också köpa en rolex, varför får inte jag lika mycket lön?" frågade han och sparkade av sig skorna.

"Vi har lika mycket lön, men jag slösar inte mina pengar på onödiga saker" svarade jag och Taylor knuffade min axel och muttrade något. Vi gick in i huset och jag ropade mammas namn flera gånger utan att få svar. Hoppet av att hon skulle vara här sjönk för varje steg. Vi fortsatte in i vardagsrummet och där stod tv:n på. Jag såg att Taylor smög upp för trappan och jag gick in i köket.

"Chilla!" hörde jag hur Taylor skrek från övervåningen och jag rusade upp. Jag såg direkt Taylor med armarna uppsträckta och mamma med en pistol.

Bad Boys. Good Lips.Where stories live. Discover now