30.

18.7K 427 105
                                    

INTE REDIGERAD

Heathers POV

Vi satt i det gråa trista väntrummet i sjukhuset. Jag, Matt, Taylor och Cameron satt ner och sjuksköterskorna kollade alltid sympatiskt på mig och Taylor när dom gick förbi. När den tionde sjuksköterskan gjorde så reste sig Taylor.

"Jag går ut och röker. Ring om ni får något besked" sa han och jag reste mig också.

"Kan jag följa med?" frågade jag och killarna kollade på mig med förvånade blickar. Taylor nickade trött med huvudet och jag följde efter honom till utgången. Vi gick ut och satte oss ner på en bänk vid ingången. Det blåste kalla vindar och jag huttrade i min tunna T-shirt. Taylor gav mig en cigarett och tände sin egen. Jag gjorde som han gjorde och hostade till några gånger. Han kollade upp mot himlen och suckade djupt.

"Jag visste inte att du rökte" sa han och tog ett bloss till. Jag skakade på huvudet och kollade ner på den glödande saken i min hand.

"Inte jag heller" mumlade jag och tog ett bloss till, han log mot mig och jag höjde på ögonbrynen.

"Det måste vara en första gång för allt" sa han och jag nickade.

"Tror du hon klarar sig?" frågade han tyst och jag hörde honom knappt över vinden.

"Ja, Frida kämpar alltid. Hon kommer klara sig" svarade jag, mest för att intala mig själv.

"Varför är ni så snälla mot oss?" frågade jag efter en stunds tystnad och Taylor skrattade.

"Jag har inte varit särskilt snäll mot dig" sa han och tog ett till bloss.

"Men du fattar vad jag menar" sa jag och puttade honom i sidan.

"Eh, jag vet inte riktigt. Från början var det nog så för att Cameron ville lura er att vi var schyssta typer så att ni var samarbetsvilliga. Sen utvecklades det en relation mellan dig och Cameron" förklarade han lugnt och jag nickade, men sen slog det mig.

"Tror du Cameron gillar mig eller spelar han bara?" frågade jag osäkert och Taylor kollade fundersamt upp på den mörka himlen.

"Jag är ganska säker på att han gillar dig. Jag har inte sett honom på det sättet han är nu efter Adrianna dog. Och dom typ hade planerat bröllop och hela skiten" svarade Taylor och ryckte på axlarna. Jag stampade lätt på cigaretten med foten och reste på mig.

"Det regnar, ska vi gå in?" föreslog jag och Taylor nickade så vi gick tillbaka till väntrummet. Men när vi kom dit så satt bara Sam där tillsammans med Vera, Hanna och Elinor.

"Dom åkte och hämtade grjerna på hotellet" förklarade han utråkat och Taylor slog sig ner brevid Sam.

"Var alla tvungna att åka?" frågade jag skeptisk och började pilla med en hårslinga, något jag gjorde när jag var nervös.

"Okej, dom leter reda på Charles och hämtar grejerna" erkände Sam och jag nickade besviket. Dom kunde ha väntat med Charles en liten stund iallafall. Jag satte mig ner brevid 'tjejerna' och tittade på när Elinor och Vera flätade Hannas långa svarta hår. Sjuksköterskor och doktorer fortsatte att springa fram och tillbaka genom korridoren.

"Heather, Fridas närmsta stående" ropade en sjuksköterska och jag ställde mig upp och hon visade med handen att jag skulle gå in i ett litet rum. Sjuksköterskan presenterade sig som Eva och hon förklarade att hon skulle ställa några frågor. Jag nickade och satte mig ner på den hårda plaststolen. Eva frågade frågor om min och Fridas relation, vad som hade hänt med Frida och lite annat. Jag repeterade det Cameron hade sagt åt mig och Eva verkade nöjd.

Bad Boys. Good Lips.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ