17.

18.1K 381 58
                                    

INTE REDIGERAD

Nash parkerade och vi klev ut ur bilen. Eller alla utom jag klev ut, Cameron lyfte ut mig ur bilen eftersom jag hade så sjukt ont i höften och mitt knä.

"Nash kom och hjälp Heather" beordrade Cameron och jag fick stödja mig på Nash och Cameron. Jack tog ledningen fram till en hiss och tryckte på ner knappen. Jack suckade och masserade sakta hans tinningar. Jag lutade mig mot Cameron och slöt mina ögon. Det kändes som om hela min kropp hade blivit påkörd av en lastbil. Det plingade till och dom silvriga hissdörrarna gick upp. Jack gick in först och vi andra följde efter. Jag slöt mina ögon igen och kände hur hissen sakta sjönk neråt. Nash började klaga på hur jobbigt det var att hjälpa mig.

"Kan du hålla käften" röt Cameron när Nash suckade högt för tionde gången. Jack skrattade lågt men började istället hosta när Cameron dunkade hans knytnäve rätt mellan Jacks skulderblad. Vi gick ut ur hissen och gick ytterligare några 100 meter, plötsligt såg jag en bil. På taket satt det fyra personer med ryggarna mot oss och framför bilen så stog det några personer och diskuterade tyst.

"Killar" skrek Nash lättat och sprang fram till dom. Eftersom att Nash släppte taget om mig utan att förvarna så tappade jag fort balansen. Jag kände hur mina ben vek sig och precis när min svaga kropp skulle slås ner i betong golvet fångades jag upp. Han hjälpte mig upp och vi fortsatte att gå fram till personerna som stod där. När vi kom närmare så kände jag genast igen personerna. Det var tjejerna.

"FRIDA!" Ropade jag. Hon vände sig om och såg mig och Cameron. Hon gav mig en "Varför har du inte dina egna kläder på dig" blick.

"Kom upp hit!" Ropade Ellinor glatt när hon fick syn på mig.

"Jag kan inte komma upp" sa jag lite besvärat.

"Cameron kan säkert lyfta upp dig" sa Nash och flinade när Taylor skrattade högt. Cameron gav dom en mördande blick innan han vinkade ner tjejerna. Dom skyndade sig ner men när Frida skulle hoppa ner såg jag hur hon tvekade.

"Asså jag vågar inte" hörde jag hur hon viskade till Vera som också var kvar på biltaket. Jag skulle nog inte heller våga eftersom det var minst 3 meter ner.

"Här jag tar emot dig" sa Taylor och suckade. Alla kollade på honom förvånat. Frida gav honom en misstänksam blick.

"Lova att du inte tänker låta mig falla ner i betongen" sa hon och Taylor himlade med ögonen.

"Om jag ville att du skulle falla ner hade jag inte frivilligt sagt att jag skulle ta emot dig" sa han och Frida flinade.

"Så du vill inte att jag ska falla ner?" sa hon med en retsam ton.

"Kom igen nu innan jag ångrar mig och klämmer dig mellan hissdörrarna istället" sa Taylor och Frida himlade med ögonen innan hon blev emot tagen av Taylor.

"Tack, Taylor" sa hon innan hon gav honom en snabb puss på kinden. Hon gick sen fram till mig och kollade på mig upp och ner.

"Om jag inte visste bättre skulle jag säga att ni hade knullat" sa hon sen och jag kände hur jag blev brandbils röd i hela ansiktet.

"Dom var nära på att göra det i bilen! Med mig och Jack i framsätet!" sa Nash upprört och Frida flinade.

"Jag visste det" sa hon och Ellinor samtidigt. Sam suckade.

"Sluta med era barnsligheter. Vi måste åka till hotellet nu" sa Sam och började gå mot bilen.

"Men vi har bara två bilar och vi är 15 stycken" sa Nash.

"Tjejerna kan sitta i era knän eller något. Hayes och Aaron kan ligga i bagageluckorna " sa Sam innan han hoppade in i förarsätet. Hayes och Aaron började direkt klaga.

"Bara för att jag är minst betyder det inte att jag har minst rättigheter att sitta i ett säte" sa Hayes och Cameron klappade honom på huvudet.

"Jo det är precis så det är. Jag köper dig ett Playstation 4 om du ligger i bagageluckan" sa Cameron och Hayes ögon blev stora som tefat.

"Playstation 4?! Ursäkta mig, men Sam köpte det till mig förra veckan" sa Hayes och Cameron slog ut med den armen som han inte höll i mig med.

"Vad säger du om GTA 5?" Hayes nickade och dom skakade hand.

"Okej Hanna, Frida och Heather följer med mig Nash, Jack J, Taylor, Hayes och Shawn" sa Cameron och Frida gav mig en high-five. Hanna log mot Shawn. Vi åkte upp tillbaka till bilen där uppe. När vi var framme öppnade Nash bagaget och tog ut något innan Hayes hoppade in. Jack smällde igen den och Nash började skruva fast någonting på nummerplåten. Vi andra satte oss i bilen. Jag fick sitta i Camerons knä längst mot fönstret. Shawn hoppade in och fick sitta i mitten sätet med Hanna på hans knä. Frida suckade och började direkt klaga när hon insåg vem hon behövde sitta i knät på.

"Kom nu stumpan" sa Taylor retsamt och trängde sig in på sätet. Frida snärtade honom på låret och hoppade sen in och drog igen dörren.

"Då åker vi!" sa Jack som var förare den här gången.

Bad Boys. Good Lips.Där berättelser lever. Upptäck nu