10.

18.4K 360 19
                                    

INTE REDIGERAD

Fridas Pov

Jag vaknade av att något lät ovanför oss. Jag satte mig försiktigt upp och kollade om Heather var vaken. Sorgligt nog var hon inte det. Så jag reste mig upp och började gå runt i rummet. Leta efter hemliga dörrar längst väggarna. Fråga mig inte varför. Jag visste att jag inte skulle hitta något. Så jag stannade vi dörren där Taylor hade slängt in oss genom. Jag kollade runt i rummet och min blick stannade på kistan. Jag smög dit för att inte väcka Heather. Locket var öppet så jag kollade ner i kistan och tog upp kläderna som fanns där i. Där låg inte vilka kläder som helst, där låg våra kläder som vi hade på oss första dagen. Jag tog upp dom och satte mig ner på golvet för att börja gå igenom alla byxfickor. Men allt jag hittade var godispapper. En stor suck lämnade min mun. Jag reste på mig och kollade ner i lådan och bad till gud att jag skulle hitta något bra. Jag tror att gudarna hörde mig. För i botten av kistan låg en svart iphone, Heathers iphone. Jag tryckte på på/av knappen och skärmem lyste upp. Hon hade 168 missade samtal från hennes styvmamma Karin och hennes pappa Charles och 179 nya sms. Jag suckade när jag upptäckte att det inte fanns någon täckning. Jag drog av mig dom stora mjukisbyxorna som säkert var en av killarnas och tog på mig mina jeans som jag hade haft när dom kidnappade mig. Jag kollade ner på den stora mysiga hoodien där det stod Los Angeles med stora bokstäver, jag luktade på den men bestämde mig för att behålla den. Plötsligt öppnades dörren på glänt och jag kunde höra röster utanför. Jag skyndade mig att slänga ner iPhonen i kistan och slänga mig på filtarna. Det var inte så smart då filtarna var tunna och golvet gjort av betong. Jag gnydde av smärta och rösterna utanför stannade tvärt och dörren öppnades på vid gavel.

"Hallå?" viskade en ljus röst.

Jag knäppte ihop ögonen så det skulle se ut som jag sov.

"Nä det är bara mina syrror som sover där" sa Taylor och skrattade nervöst innan han stängde igen dörren. Heather vände sig om och slog mig i ansiktet. Så jag slog tillbaka.

"Aj Frida!" sa hon högt och jag la handen för hennes mun så att hon inte skulle skrika. Istället slickade hon på min hand och jag drog den äcklat på hennes arm.

"Var hittade du jeansen?" frågade Heather och jag flinade lätt.

"I kistan, din telefon ligger också där" sa jag sen och lade mig ner. Hon skrek till av glädje och sprang fram till kistan.

"Hur mycket är klockan?" frågade jag.

"5:15" sa hon kort och suckade sen, antagligen upptäckte hon att det inte fanns någon täckning.

Hon lade tillbaka telefonen i kistan och gick tillbaka till filtarna. Hon hann precis sätta sig ner när dörren svingades upp.

"Kan ni göra en sak för mig?" frågade Taylor och kollade bedjande på oss. Jag och Heather kollade på varandra och nickade.

"Visst"

Bad Boys. Good Lips.Där berättelser lever. Upptäck nu