25.

17.5K 432 128
                                    

INTE REDIGERAD 

Heathers POV

Frida var borta någonstans och jag satt i en soffa med Jack G, Cameron och Matt. Jag drack sakta ur en drink en kille köpt mig och kollade runt för att försöka hitta Frida. Cameron hade varit otroligt spänd och blängt på alla som gick förbi. Jack G och Matt satt bara i soffan för att dom var för fulla för att kunna dansa eller resa sig.

"Kan du stanna här så ska jag se om jag kan hitta dom andra?" frågade Cameron och satte en hand på min axel. Jag nickade tröttsamt och grimaserade när min huvudvärk blev värre. Cameron gav mig en orolig blick och satte sig ner igen.

"Hur mår du?" frågade han oroligt och kände på min panna med baksidan av hans hand.

"Du har feber" konstaterade han och lyfte upp mig i hans famn. Mina ögon blev direkt tunga och jag kände hur jag sakta gled in i drömmarnas värld.

"Heather? Vi är framme nu" jag vaknade av Camerons milda röst och jag kollade upp på honom och log. Han lyfte ut mig ur bilen och in på hotellet vi bodde i. Vi åkte upp till vårt rum och han öppnade dörren och gick in och lade mig på sängen. Han skulle precis vända sig om och gå när jag tog tag i hans hand.

"Stanna, snälla jag är rädd för mörkret" sa jag och kröp bortåt så han skulle få plats. Han suckade men tog av sig sina skor och lade sig ner. Våra ansikten var bara några centimetrar ifrån varandra och jag log nöjt.

"Mycket bättre" mumlade jag och han lade en arm om min midja och drog mig in mot hans kropp.

"Du är väldigt mysig" mumlade han mot mitt hår och jag gosade in mig ännu mer i hans bröstkorg.

"Mhm" mumlade jag och andades lugnt medan han strök min rygg.

"Visste du att imorgon är det alla hjärtans dag?" frågade Cameron och jag skakade på huvudet.

"Förra året var jag ute och söp mig full, nu ligger jag här med dig. Det är ganska stor skillnad" skrattade han tyst och jag vände upp ansiktet mot honom.

"Vad föredrar du då?" viskade jag och han log ner mot mig.

"Att vara här med en vacker tjej är 100 X bättre än att vara ute och supa" svarade han och jag rodnade. Hans ansikte kom närmare och jag slöt mina ögon.

"Godnatt Heather" mumlade han millimeter från mina läppar.

"Godnatt Cameron" mumlade jag tillbaka och pressade mina läppar mot hans.

Fridas POV

Jag kollade irriterat på Taylor som hånglade med någon bimbo och reste mig upp från stolen jag satt på. Shit vad mycket han älskade mig då. Jag gick fram mot dom båda och 'råkade' spilla min drink på den lilla blonda horan.

"Vad tror du att du gör?!" skrek hon upprört och försökte febrilt borsta bort alkoholen från hennes klänning. Om man ens kunde kalla tygbiten hon hade på sig för klänning.

Jag ryckte på axlarna och kollade på Taylor som gav mig en arg blick. Jag flinade och gick mot utgången. När jag äntligen kom ut från klubben lutade jag mig mot byggnaden och andades ut.

"Tja bruden! Kom hit och följ med mig hem!" hörde jag hur en kille ropade och jag muttrade någonting ohörbart till svar.

"Hörde du inte vad jag sa?!" skrek han igen och jag vände mig om för att blänga på honom. Men han var närmare än jag hade tänkt så jag var inte beredd när han tryckte upp mig mot väggen. Hans äckliga läppar trycktes mot mina och hans smutsiga händer var överallt.

"Sluta!" sa jag och försökte trycka iväg honom men han var för stark. Helt plötsligt slutade han röra sig och sen föll han ner i backen. Jag tittade häpet upp och såg en arg Taylor.

"Vad fan tänker du med?! Först går du runt och häller drinkar på folk och sen går du ut själv där massor med kåta alkoholister står?! Är du helt dum i huvudet?!" röt han och jag blängde på honom och tittade ner på den döda mannen.

"Ska du säga som går runt och dödar oskyldiga människor bland folk!" svarade jag och han skrattade hånande.

"Oskyldiga människor? Han försökte våldta dig för i helvete!" röt Taylor och jag höjde på ögonbrynen.

"Hur vet du att jag inte ville ligga med honom? Precis som du ville ligga med bimbo-horan där inne" sa jag och korsade armarna över bröstet. Taylor kollade på mig och skrattade elakt.

"Jaha det är det. Du är avundsjuk på Maddie" sa han och flinade.

"Åh kolla hon hade ett namn!" utbrast jag och slog ut med armarna. Taylor skakade på huvudet och jag kollade utmanande på honom.

"Du är bara löjlig och jävligt osäker. Du vill bara ha mig för dig själv" sa han och jag gav honom en ilsken blick.

"Dra åt helvete! Du håller min hand på vägen hit, sen hånglar du med en annan tjej! Taylor, jag vill inte vara ett andra alternativ. Jag är bättre än så" sa jag och Taylor kollade på mig hopplöst.

"Jag kan inte ge dig det nu, det vet du" svarade han och jag vinkade till mig en taxi.

"Det var väl det jag trodde" mumlade jag och hoppade in i taxin för att åka till hotellet.

När vi sen var framme så gick jag mot mitt och Heathers hotellrum och låste upp. Jag tvärstannade en meter från dörren, i sängen låg Cameron och Heather.

"Du får sova med mig" viskade Taylor sexigt i mitt öra och virade armarna runt min midja.

"Jag sover hellre på gatan" sa jag och tryckte bort hans armar. Jag gick ut ur rummet och knackade på hos Hanna, Vera och Ellinor.

"Frida? Och Taylor?" sa Hanna förvånat när hon öppnade dörren.

"Får jag sova hos er?" frågade jag surt när Taylor började kyssa min nacke.

"Visst, men sängarna är fulla..." sa hon tveksamt och jag var redan påväg in i rummet innan hon hade avslutat meningen.

"Jag sover på golvet. Godnatt Taylor!" sa jag och smällde igen dörren i ansiktet på honom.

Heathers pov

Jag tryckte mig mot det varma som låg brevid mig. Jag frös så jag skakade och mitt huvud höll på att explodera.

"Nash. Hon är tryckt mot mig där nere" viskade någon högt. Jag slog upp ögonen och såg att det var Cameron. Jag slängde mig åt sidan och kröp så långt bort jag kunde. På andra sidan sängen låg Cameron och mitt i rummet stod Nash och höll på att skratta ihjäl sig.

"Fryser du?" frågade Cameron oroligt och jag nickade.

"Kom" sa han och klappade bredvid sig och jag kröp dit.

"Glöm inte kondom" sa Nash innan han gick ut ur rummet och jag rodnade ännu mer.

"Jag ska hämta värktabletter" mumlade Cameron och ignorerade Nashs kommentar. Jag nickade bara och somnade om.

Nästa gång jag vaknade så var jag ensam i rummet. Huvudvärken hade blivit värre och jag låg slappt kvar i sängen.

"Glad alla hjärtans dag" ropade Cameron från badrummet. Jag kände mig ofräsch och gick in i badrummet där Cameron stod i bara handduk.

"Jag behöver duscha" mumlade jag och lutade mig mot väggen. "Själv" fortsatte jag när jag såg Camerons flirtiga blick.

"Men..." började han med ett sorgset uttryck.

"I dina drömmar" avbröt jag honom och han flinade.

"I mina drömmar händer det mycket mellan oss" skrattade han och jag rodnade. Jag knuffade ut honom, slog på vattnet, tog av mig mina kläder och gick in i duschen.


Bad Boys. Good Lips.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu