11.

16.6K 372 36
                                    

INTE REDIGERAD

Fridas POV.

Tayor kollade på oss och nickad stelt.

"Bra. Allt ni behöver göra är att låtsas som ni är mina systrar. Och sen efter ni har presenterat er kan ni gå hit igen och göra vad ni vill, okej?" sa Taylor och hans blick flackade runt i rummet. Jag kollade på Heather och nickade. Taylor gav oss ett flin och drog med oss upp till ett vardagsrum. Tjejen som satt i soffan reste sig upp när vi kom.

"Elena, det här är Hannah och Felicia" sa Taylor och placerade sin hand på min rygg och sköt fram mig.

"Hej jag heter Fr..Felicia" sa jag och log ursäktande.

"Hej jag heter Hannah" sa Heather och tar henne i hand.

"Jag heter Elena och jag är Taylors kompis" säger hon snällt och Taylor himlar med ögonen bakom ryggen på henne. Det blev en pinsam tystnad. Min blick fastande på en apple-laddare som låg mitt på golvet. Taylor märkte laddaren och han böjde sig ner och tog upp den.

"Hannah och Felicia,ni kan gå tillbaka till erat rum" sa han och la laddaren på ett soffbord som står framför soffan. Jag vände mig om och började gå åt det hållet som vi kom ifrån. Heather följde efter mig. När vi kom in i rummet så sprang vi till kistan. Heather tog upp mobilen.

"Den är död" sa hon.

"Skojar du?" sa jag stressat.

"Nej! Har du någon laddare?" jag himlade med ögonen.

"Ja, såklart jag har" sa jag ironiskt och sucka. "Men jag vet vart det finns en" sa jag.

"Vart då?" svarade Heather skeptiskt. Jag förklarade vart Taylor hade stoppat laddaren.

"Vi måste hämta den" sa Heather bestämt. Jag kollade chockat på henne. Innan jag ens hade reagerat så började hon gå mot dörren.

"Du är fan inte klok. Vi går ingen stans!" sa jag argt. Men Heather lyssnade inte. Hon öppnade dörren försiktigt. Jag sprang ifatt henne. Hon tog ett steg ut genom dörren Men där tvärstannade hon.

"Heather!" sa jag argt. Jag kollade över hennes axel. Nu förstår varför hon stannade. För några meter framför oss står Cameron, Jack och Jack i en klunga och viskar. Heather backa ett steg men råkades kliva på en planka som knarrade. Killarna vände sig mot oss. Cameron höjde på ögonbrynen och Jack och Jack flinade mot oss...


Bad Boys. Good Lips.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang