13.

17.6K 361 25
                                    

INTE REDIGERAD

Fridas pov

Jag och Heather kollade på den exklusiva (och får jag tillägga extremt snygga) mannen framför oss. Han kollade på oss båda med höjda ögonbryn innan han knäppte med fingrarna och en annan kille i kostym kom fram mot oss.

"Min tid är dyrbar, så Jacob här kommer att se till att ni kommer säkert in på erat rum" sa mannen och sen gick han med långa kliv in i porten där det stod 'Casino' med stora guldiga bokstäver.

"Välkommen till Bellagio" sa killen med en uttråkad blick. Han började gå mot en hiss och vi följde lydigt efter. Han tryckte på en uppåtknapp. Jag hörde hur en hiss var påväg neråt. Det plingade till och hissdörrarna öppnades och vi gick in. Det var en stor kvadratisk hiss med röda tapeter. En vägg var täckt med en stor spegal, på två väggar fanns det hissdörrar och den sista väggen var tom. Hissen började sakta ner och tillslut stannade den. Hissdörrarna öppnades och vi gick ut. Korridoren var en lyxig nyans av guld och vinrött. Vi fortsatte genom den långa korridoren tills killen stannade framför en dörr.

"Kläderna ligger på sängen. Ni ska vara klara klockan sju" sa han och låste upp dörren. Heather gick in först och jag följde efter henne. Det går inte att beskriva hur rummet såg ut. Det var stort, hade en king size bed och ett stort badrum. Det var så sjukt lyxigt. Jag vaknade upp ur min trans när killen harklade sig.

"Kom ihåg, kl 7. Jag kommer att stå utanför rummet så försök inte att rymma" sa han och innan han stängde dörren tog han bort våra handbojor.

"Ska vi göra oss klara?" Sa Heather försiktigt.

"Vi ska inte lyda honom" sa jag bestämt.

"Men detta är säkert vårt straff. Vi kanske får ett ännu värre om vi inte lyder" sa hon skrämt. Jag suckade. Men hon hade rätt. "Du får börja duscha" sa jag. Hon gick in i badrummet och jag hörde hur duschen slogs igång. Jag kollade på kläderna vi skulle ha på oss. Det var två korta svarta läderkjolar, ett par höga svarta pumps och en vit crop-top som nog skulle klassas som bh. Heather kommer att få psykbryt. Jag suckade men släppte ner mitt hår från min hästsvans och började söka efter ett eluttag där jag kunde ladda mobilen. Jag hittade ett vid den stora sängen och började ladda mobilen. Jag log för mig själv. Men när mobilen startade så krävde den pinkod Jag hittade ett vid den stora sängen och började ladda mobilen. Jag log för mig själv. Men när mobilen startade så var SIM-kortet låst.

"När är du klar Heather?" ropade jag.

"Snart" fick jag till svar. Jag lade mig i sängen och kände hur jag sakta föll in i en djup sömn.

HEATHERS POV

Jag klev ut ut duschen och tog handduken som hängde på en krok.

"Är du klar snart?" ropade Frida.

"Snart" ropade jag tillbaka. Jag torkare mig och satt mitt hår i en turban. Jag tog på mig rena underkläder som låg framme. Jag blåste håred och virade handduken runt kroppen och gick ut till Frida. Men när jag kom ut så såg jag att Frida låg och sov.

"Frida" sa jag högt och skakade på henne. Hon reste sig upp i skräddarställning och kollade trött på mig.

"Duschen är ledig" sa jag. Hon gav mig ett trött leendet och gick sakta in i badrummet. Jag öppnade garderoben och tog ut en siden morgonrock. Jag kollade på sängen där Jacob, killen som hade lett oss upp, hade lagt fram kläder till oss. Det var dom hemskaste kläderna jag sett. Det som skrämde mig var att vi troligtvis måste gå runt i dom i Las Vegas...

Bad Boys. Good Lips.Where stories live. Discover now