Månljus - Sussi

38 1 0
                                    


Hon vände sig om i den stora dubbelsängen, lakanen klibbade mot huden, det var alldeles för varmt för hennes smak

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Hon vände sig om i den stora dubbelsängen, lakanen klibbade mot huden, det var alldeles för varmt för hennes smak. Hon puttade ner täcket på golvet men då kändes det bara konstigt så hon plockade upp det igen. Hon vände sig mot det stora fönstret som hon hade i hennes och Elises rum.

Det kom in en liten månljusstrimma från fönstret. Hon lyssnade till Elises lugna och tunga andetag och tänkte på det som hänt under dagen. Från Feliix teckning, eller det var ju egentligen Linnéas men han hade ju kommit med den. Sen hennes råd till Elise när hon berättat att hon kanske var kär i Feliix. Och sen på stranden. Hon hade sett att det gått bra. Elr hur kunde det gå dåligt? Dom hade ju känt varande hur länge som helst
Hon ställde satte sig på sängkanten och satte ner fötterna på det svala golvet och gick fram till fönstret och drog bort en del av gardinen. Hon lutade pannan mot den svala rutan. Hon kollade ut över vattnet, sen såg hon någon som satt i båten som dom hade åker hit i. Vem var det? Hon kisade för att kunna se vem det var men hon såg inte vem det kunde vara. Hon skakade på huvudet. Personen ifråga kanske inte heller kunde sova. Hon kände hur hon blev jätte trött, hon la en del av sitt orangea hår bakom örat. Sen gick hon tillbaka till sängen och somnade snabbt.

SjöjungfrunDär berättelser lever. Upptäck nu